F1: Red Bull Horner το ταξίδι τους φτάνει σε αδιέξοδο

F1 Red Bull Horner:  ΤΟ HORNER’S RED BULL ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ F1 ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το μέλλον του Christian Horner ως επικεφαλής της ομάδας Red Bull Formula 1

βρίσκεται σχεδόν σε οριακό σημείο, καθώς προκύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μια έρευνα για τη συμπεριφορά του, στην οποία εμπλέκεται μια γυναίκα υπάλληλος της ομάδας World Champion.
Είναι σαφές ότι ο Χόρνερ κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διατηρήσει την αθωότητά του, το γεγονός ότι έχει συγκληθεί ένας εξωτερικός κριτής από τη Red Bull για να διεξαγάγει την έρευνα υποδηλώνει ότι η ομάδα λαμβάνει επίσης σοβαρά υπόψη τους ισχυρούς ισχυρισμούς. Το αποτέλεσμα είναι make or break για τον 50χρονο Βρετανό.

Ο De Telegraaf έσπασε την αρχική ιστορία σχετικά με την εσωτερική καταγγελία εναντίον του Horner, η οποία τώρα ισχυρίζονται ότι είναι μια περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που βασίζεται σε μεταγραφές WhatsApp που γνώριζαν οι δημοσιογράφοι τους.

Η ολλανδική δημοσίευση αναφέρει: «Η κίνηση εφαρμογών μεταξύ της γυναίκας υπαλλήλου της Red Bull και του Horner, που είδε ο De Telegraaf, δείχνει ότι ο Horner έστελνε τακτικά μηνύματα σεξουαλικά υπονοούμενα στον υπάλληλο για μεγάλο χρονικό διάστημα».

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Η έκθεση De Telegraaf προσθέτει ότι στις 2 Φεβρουαρίου, οι δικηγόροι του Χόρνερ έκαναν προσφορά διακανονισμού 650.000 λιρών (750.000 $) στη νομική ομάδα της γυναίκας υπαλλήλου. Προσθέτει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τους ισχυρισμούς σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση του Χόρνερ που συνέβη «τακτικά και για σημαντικό χρονικό διάστημα».

F1 Red Bull Horner: Παρά την καταιγίδα, ο Horner ήταν παρών στο λανσάρισμα της ομάδας την περασμένη εβδομάδα και έπαιξε υψηλό προφίλ στην παρουσίαση του νέου μονοθέσιου RB20 από την ομάδα της F1. Οι οδηγοί της Red Bull, ο τριπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Max Verstappen και Sergio Perez, καθώς και το τεχνικό αφεντικό Adrian Newey.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους την ημέρα της εκτόξευσης και του shakedown, ο Horner ήταν ανένδοτος: «Αρνούμαι οτιδήποτε, οποιονδήποτε από τους ισχυρισμούς που έχουν διατυπωθεί, οπότε για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό, να επικεντρώνομαι στην επόμενη σεζόν».

Είναι σεξουαλικού χαρακτήρα οι κατηγορίες εναντίον του αφεντικού της Red Bull F1;

Ωστόσο, εάν οι ισχυρισμοί είναι πέρα από εκφοβισμό ή ότι είναι σκληρό αφεντικό και μάλιστα σεξουαλικής φύσης, είναι βέβαιο ότι ο Χόρνερ δεν θα παραμείνει στη θέση για πολύ ακόμη. Τα στοιχεία γίνονται όλο και πιο δύσκολο να αγνοηθούν, ωστόσο, είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος.

Ωστόσο, ό,τι κι αν συμβεί (ένοχος ή όχι) αυτό είναι ένα σκάνδαλο που κανένας οργανισμός δεν χρειάζεται ποτέ, λιγότερο από μια ομάδα F1 που προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν του 2024. Δοκιμές αυτή την εβδομάδα! Απλά άβολο για όλους τους εμπλεκόμενους ανεξάρτητα από το πώς το βλέπεις.

F1 Red Bull Horner:  Ο Χόρνερ παλεύει σθεναρά στη γωνία του, παίρνοντας το επίκεντρο στην εκκίνηση και παρών κατά τη διάρκεια του shakedown στο Silverstone, επιμένοντας στη στάση του ως συνήθως.

Το έπος έφτασε φυσικά στα γραφεία της Liberty Media που ανέφεραν σε σχετική δήλωση: «Έχουμε σημειώσει ότι η Red Bull έχει υποκινήσει μια ανεξάρτητη έρευνα για εσωτερικές καταγγελίες στη Red Bull Racing. Ελπίζουμε ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, μετά από μια δίκαιη και ενδελεχή διαδικασία, και δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η έρευνα διεξήχθη από εξωτερικό διαιτητή που προσήχθη από τη Red Bull GmBH, με τα ευρήματα να αναμένονται την Παρασκευή. Στη συνέχεια, αυτά θα σταλούν στο διοικητικό συμβούλιο της Red Bull για να αποφασίσει ποια ενέργεια θα λάβει με τον Horner. Εάν όντως απαιτείται.

Οι δοκιμές της F1 ξεκινούν στο Μπαχρέιν αυτήν την Τετάρτη, με τον Χόρνερ να αναμένεται να είναι εκεί όπως ήταν από τότε που ανέλαβε τον κύριο ρόλο της ομάδας στην RBR το 2005. Θα παραμείνει όμως στο pitwall της Red Bull για πολύ περισσότερο; Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο.

Μεγάλο ερώτημα: Τι θα ακολουθήσει ο Christian Horner και ο ρόλος του αφεντικού της Red Bull;

F1 Red Bull Horner:  Το τέλος για τον Χόρνερ στη F1; Η Red Bull έχει ΤΕΡΑΣΤΙΚΟ μάθημα για να μάθει με κάθε τρόπο

Ποτέ δεν ξέρεις πότε έρχεται, αλλά πότε έρχεται το τέλος, αυτό είναι. Και η F1 δεν είναι πιο επιεικής από οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής.

Για τον Κρίστιαν Χόρνερ , συνώνυμο της Red Bull από την ίδρυση της ομάδας, μένει να δούμε αν οι τρέχουσες κατηγορίες που αντιμετωπίζει έχουν πραγματική ουσία και αν θα οδηγήσουν στην πτώση του ως πρόσωπο, φωνή και πάντα παρών ηγέτης των κυρίαρχων κατασκευαστών. πρωταθλητές – αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που αναγκάστηκε να εξεταστεί το ερώτημα για το πώς μπορεί να είναι το Red Bull Racing χωρίς Horner.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι στην ιστορία αυτού του αθλήματος έχουν εμφανιστεί πολύ δυνατοί, πολύ σημαντικοί, πολύ εμβληματικοί για να κοπούν, αλλά έχει συμβεί σε ανθρώπους όπως ο Flavio Briatore και ο Ron Dennis, ακόμη και ο Bernie Ecclestone -μεταξύ πολλών άλλων- και ο Horner μπορεί να είναι ο ο τελευταίος του οποίου ο χρόνος έχει τελειώσει, ακόμη και με το αφεντικό της Red Bull να φαίνεται να είναι πολύ στην ακμή του στην πλάτη της πιο κυρίαρχης νίκης πρωταθλήματος στη σύγχρονη ιστορία της F1 .

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, πρέπει να πούμε ότι αυτά που αναφέρονται είναι απλώς ισχυρισμοί σε αυτό το σημείο και ότι η Red Bull, η ευρύτερη μάρκα και όχι η ομάδα της F1, έχει ξεκινήσει μια ανεξάρτητη έρευνα, που διενεργήθηκε από έναν εξωτερικό ειδικό δικηγόρο. Είναι λογικό που η ομάδα ανταποκρίθηκε τόσο εύστοχα.

“Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό”, είπε ένας εκπρόσωπος στο GPFans .

Αυτό το άρθρο επιδιώκει να μην κρίνει πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, αλλά, μην κάνετε λάθος, μερικοί από τους ισχυρισμούς που αναφέρθηκαν από αντίπαλες δημοσιεύσεις είναι αρκετές για να υποδηλώσουν ότι αν υπάρχει κάτι σε αυτές, η θέση του Χόρνερ – αν και επί του παρόντος παραμένει στη θέση του θέση ως διευθύνων σύμβουλος και διευθυντής ομάδας – μπορεί να καταστεί αβάσιμη.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Η κατάσταση παράδοσης της Red Bull θα ήταν περίπλοκη

F1 Red Bull Horner:  Το μεγάλο θέμα όμως που παρουσιάζει, είναι ότι αν η ομάδα αναγκαστεί να προχωρήσει από τον Horner, η κατάσταση δεν θα ήταν εύκολη στην πλοήγηση ακόμη και για την υπερδύναμη και το μεγαθήριο της F1 που είναι η Red Bull.

Αν και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της Red Bull στην πίστα πιθανότατα εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από την αλλαγή σοκ του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari για την επόμενη χρονιά , στη Mercedes, υπάρχει φυσικό μοτίβο διαδοχής, με τον Μπράντλεϊ Λορντ, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, να αναπληρώνει τον Τότο Βολφ απουσία του ως εκπρόσωπος του αγωνίζεται στα τηλεοπτικά συνεργεία και ο Τζέιμς Άλισον φροντίζει την τεχνική πλευρά των πραγμάτων. Φυσικά, ο Τζέιμς Βόουλς υπηρετεί αυτήν τη στιγμή κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μαθητεία στη Williams ως επικεφαλής της ομάδας, για να αναλάβει όταν ο Αυστριακός αποφασίσει τελικά να ανέβει στον όροφο ή να προχωρήσει.

Αλλά ο Horner βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνει η Red Bull την ημέρα του αγώνα, ένα ηλιακό πλέγμα ενός ατόμου που έχει τροφοδοτήσει την ομάδα σε 113 νίκες Grand Prix και έξι πρωταθλήματα κατασκευαστών.

Καυχήθηκε μάλιστα για την πανταχού παρουσία του προς το τέλος της περασμένης χρονιάς, λέγοντας στο Sky Sports : “Παρακολουθώ κάθε αγώνα. Έχω παρακολουθήσει κάθε γκραν πρι στα οποία έχει συμμετάσχει η Red Bull από το 2005. Θα ήταν σαν ο Άλεξ Φέργκιουσον να μην πάει έναν αγώνα ποδοσφαίρου [αν δεν ήμουν σε αγώνα].

Στη συνέχεια, ερωτηθείς αν είναι σημαντικό – ως ο γκαφαίρ – να τον βλέπει το εργατικό δυναμικό της ομάδας σε τακτική βάση, είπε: «Με βλέπουν τακτικά και αν δεν είμαι στο εργοστάσιο, είμαι στο γραφείο. .”

Λοιπόν, πού να απευθυνθείτε;

Ο άλλος κύριος υπεύθυνος λήψης αποφάσεων, ο Χέλμουτ Μάρκο, στα 80 και πολύ επιρρεπής σε γκάφες και λανθασμένες εκτιμήσεις όταν μιλά σε μέλη του Τύπου , σίγουρα δεν είναι η απάντηση εάν η ομάδα θέλει να εκσυγχρονιστεί και να κινηθεί με την εποχή.

F1 Red Bull Horner:   Πράγματι, η ικανότητα του Χόρνερ να κάνει ακριβώς αυτό είναι που τον κράτησε στο προσκήνιο όλα αυτά τα χρόνια, όπως έκανε ο προαναφερόμενος Φέργκιουσον στο ποδόσφαιρο. Ως ένας από τους μακροβιότερους αρχηγούς ομάδων στην ιστορία του αθλήματος, ο Horner δεν έχει μείνει πίσω καθώς το άθλημα έχει εξελιχθεί και συνέχισε να διασφαλίζει ότι η ομάδα του θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή. Ακόμη και όταν δεν ήταν πιο γρήγοροι, η Red Bull του Horner καινοτομούσε, αντλούσε τα καλύτερα ταλέντα και προσπαθούσε να δημιουργήσει υποδομές για μελλοντική επιτυχία.

Τώρα, όμως, θα μπορούσαμε να κοιτάμε ένα πολύ ξαφνικό τέλος για έναν από τους σπουδαίους του αθλήματος λόγω ενός προβλήματος εκτός πίστας. Αν αυτό συμβεί όντως, η Red Bull θα έχει πολλά να κάνει, μόνο και μόνο για να διασφαλίσει ότι τα πράγματα είναι έτοιμα για το Μπαχρέιν.

Το μάθημα εδώ είναι, ανεξάρτητα από το πόσο ικανός είναι ο κύριος υπεύθυνος, πρέπει πάντα να σχεδιάζετε ένα μέλλον όταν αυτός ή αυτή δεν είναι πια εκεί – γιατί το μέλλον μπορεί να σας ορμήσει όταν δεν το περιμένετε.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
red bull, red, bull, horner, φτανει, bull, horner, red, red bull, ταξιδι, formula 1, test drive, world, whatsapp, motor, festival, real, game, superman, προσφορες, max, σθεναρά, silverstone, liberty, media, gmbh, rbr, dennis, εταιρεία, test, drive, ride, σοκ, ferrari, mercedes, motogp, ημερολόγιο, hamilton, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, whatsapp, μιλα, ημερολόγιο, το θεμα, ακμη, γυναικα, γωνια, ηγετης, θεμα, formula 1, game, motogp, rbr, real, test, αρθρο, αθωότητα, αλεξ, απιστευτα, απλα, βρισκεται, γεγονος, γινονται, γραφεια, δηλωση, δειχνει, δυναμικο, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκκινηση, εβδομαδα, ενεργεια, εξι, εποχη, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, εταιρεία, ζωη, ζωης, ιδρυση, υποθεση, κινηση, λαθος, λεπτομερειες, μηνυματα, νομικη, ομαδα, παντα, ουσια, παρουσιαση, ποδοσφαιρο, ρολο, σεζον, σεξουαλικη παρενοχληση, σιγουρα, συνεχεια, σθεναρά, σοκ, φυσικα, φυσικο, φωνη, φορα, χερι, χρονος, αφεντικο, dennis, drive, festival, γκαφες, gmbh, hamilton, liberty, max, media, μεινει, οδηγοι, ride, silverstone, superman, test drive, θεματα, motor, world
Τυχαία Θέματα