Famagusta: Τέλος την Κυριακή 10 Μαρτίου

Τέλος την Κυριακή 10 Μαρτίου για το Famagusta, τη σειρά του Mega που έχει συγκλονίσει με την ιστορία της σαρώνοντας τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Το τέλος φυσικά πρόκειται για τον πρώτο κύκλο της σειράς με τον δεύτερο να περιλαμβάνει άλλα 8 επεισόδια. Στο τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να δούμε μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές. Στο συναρπαστικό φινάλε θα δούμε την αρχή της δίκης του Μάικλ.

Ο δημοσιογράφος όπως ξέρουμε από τα επόμενα επεισόδια συνεχίζει την προσωπική του έρευνα

για το ντοκιμαντέρ με την τουρκική εισβολή, προετοιμάζεται να δικαστεί ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης. Ο Μάικλ καλείται να αποδείξει την αθωότητά του.

Τα στοιχεία όμως είναι ενοχοποιητικά για αυτόν και ιδιαίτερη η ψευδής κατάθεση της Κατερίνας τον κάνει να ελπίζει σε ένα θαύμα. Όλα τα άτομα από το στενό του περιβάλλον δίνουν πολύωρες καταθέσεις και η ώρα φτάνει και για τον ίδιο.

Ο Μάικλ θα ξεσπάσει κατά της Κατερίνας. Εντωμεταξύ ο Ανδρέας που έχει αναλάβει την οικογένεια του θύματος δίνει μια αγόρευση καταπέλτη.

Την ώρα όμως που όλα δείχνουν χαμένα η μεγάλη ανατροπή θα έρθει. Στο δικαστήριο εμφανίζεται αναπάντεχα ένας μάρτυρας κλειδί, ο μοναδικός που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο.

Famagusta: Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της Κυριακής

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Η Σιμώνη δεν αμφιβάλλει για την αθωότητά του Μαικλ

Survivor 28/2 spoiler αποχώρηση: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! Αυτή παραμένει στο παιχνίδι!

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για τη Μαρίνα-Βίαιος και επικίνδυνος ο Μάνος!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα