Formula 1: Το Silverstone εξασφαλίζει θέση στο καλεντάρι της F1 μέχρι το 2034

Formula 1 Silverstone : Το Βρετανικό Γκραν Πρι θα διεξαχθεί στην πίστα του Σίλβερστοουν για τις επόμενες δέκα σεζόν, έως το 2034. Αυτό θα επιτρέψει στον ιστορικό χώρο να εισέλθει στην ένατη δεκαετία του στο ημερολόγιο της F1.

Η γενέτειρα του αθλήματος, όπου το άθλημα πραγματοποίησε το πρώτο του γκραν πρι το 1950, το Silverstone είναι κάτι που πρέπει να δείτε

στο ημερολόγιο. Και με ευτυχία οι θαυμαστές θα μπορούν να το απολαμβάνουν μέχρι το 2034

Η Silverstone επεκτείνει τη 10ετή μίσθωση με τη F1
Τα τελευταία χρόνια, το Βρετανικό Γκραν Πρι έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσύχναστα γεγονότα στο καλεντάρι της F1. Η έκδοση του 2023 προσέλκυσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού, της μουσικής και του πολιτισμού, με ρεκόρ 480.000 ατόμων το Σαββατοκύριακο. Φέτος, οι θαυμαστές θα απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες και ψυχαγωγία εκτός πίστας, με συναυλίες κάθε βράδυ στην Κεντρική Σκηνή του Silverstone, με τίτλους κορυφαίων μουσικών καλλιτεχνών, όπως οι Stormzy και οι Kings of Leon.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Formula 1 Silverstone :  74 χρόνια μετά την πρώτη νίκη του Giuseppe Farina, πολλοί οδηγοί της Formula 1 έχουν πάρει την καρό σημαία ως νικητές, συμπεριλαμβανομένων των Alberto Ascari, Sir Stirling Moss, Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Jack Brabham, Sir Jackie Stewart, Niki Lauda, ​​Alain Prost, Michael Schumacher. και τον Sir Lewis Hamilton , ο οποίος έχει οκτώ νίκες στο όνομά του. Τρία άλλα μέλη του grid του 2024 έχουν σημειώσει νίκες στο διάσημο σιρκουί, συμπεριλαμβανομένων των δύο φορές νικητών Max Verstappen και Fernando Alonso, και Carlos Sainz, ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη εκεί το 2022.

Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το Βρετανικό Γκραν Πρι θα παραμείνει στο ημερολόγιο για άλλα δέκα χρόνια χάρη σε αυτή τη συμφωνία. Το Silverstone είναι ένας εμβληματικός χώρος στην καρδιά της ιστορίας της F1 και, καθώς πλησιάζει την ένατη δεκαετία φιλοξενίας Grand Prix, η διοργάνωση συνεχίζει να προσελκύει θαυμαστές από όλο τον κόσμο για τους φανταστικούς αγώνες στην πίστα και την απίστευτη εμπειρία θαυμαστών εκτός πίστας.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Formula 1 Silverstone :  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Peter Digby και το BRDC, καθώς και τον Stuart Pringle και ολόκληρη την ομάδα στο Silverstone για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους που οδήγησε το Βρετανικό Grand Prix σε νέα ύψη, και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί τους για περαιτέρω βελτιώστε τις εγκαταστάσεις και την εμπειρία των θαυμαστών τα επόμενα δέκα χρόνια.

Peter Digby, Πρόεδρος του British Racing Drivers’ Club
Χαίρομαι που εξασφαλίσαμε μια δεκαετή παράταση για να φιλοξενήσουμε το Βρετανικό Grand Prix της Formula 1 στο Silverstone. Αυτή η συμβατική ασφάλεια θα παρέχει μια σταθερή βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη του χώρου, καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να μεταμορφώνουμε την πίστα σε έναν διεθνή προορισμό μηχανοκίνητου αθλητισμού και αναψυχής όλο το χρόνο.” Η σεζόν της Formula 1 του 2024 θα ξεκινήσει με 9 πλήρεις και τιμητικές Τα μέλη του BRDC στο grid και η σημασία της συνεχούς υποστήριξής μας στους νέους οδηγούς τονίζεται ιδιαίτερα από την επιτυχία των Lewis, Lando, George και Alex.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα