LIVE ενημέρωση: Έπος στη Σερβία από τον Ολυμπιακό

Live ενημέρωση στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45 – CS3) και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (22:00 – CS2) για τη φάση των «16»του Conference League

Live ενημέρωση: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 1-6

119′ Βάζει απίστευτο γκολ ο Ελ Αραμπί, αλλά έχει ξεκινήσει από θέση οφσάιντ.

Μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο της

παράτασης.

103′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Μασούρας περνά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γυρνάει για τον Ελ Αραμπί και εκείνος σε κενή εστία κάνει το 1-6.

93′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Φορτούνης εκτελεί φάουλ, η μπάλα πάει στο πρώτο δοκάρι, οι Ισραηλινοί δεν απομακρύνουν και ο Γιόβετιτς σκοράρει για το 1-5.Σέντρα στην παράταση.

Στην παράταση το παιχνίδι.

90’+3 Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Λίγο έξω το πλασέ του Γιόβετιτς!

76′ Τεράστια ευκαιρία για την Μακάμπι! Ο Πέρετζ παίρνει σχεδόν ανενόχλητος την κεφαλιά και αστοχεί.

66′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ορτέγκα βγάζει τη σέντρα και με τρομερό ψαλιδάκι στην κίνηση ο Ελ Κααμπί κάνει το 1-4 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

57′ ΓΚΟΛ για την Μακάμπι! Εκτελώντας το πέναλτι ο Ζάχαβι μειώνει σε 1-3.55′ ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Μακάμπι! Σε μία φάση που δεν φαινόταν επικίνδυνη ο Ρέτσος πάει και γκρεμίζει τον Κανοχόφσκι δίχως λόγο.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο στη Σερβία.

45’+3 ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε από αριστερά χορεύει τον αντίπαλό του, βγάζει μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά κάνει το 0-3!

36′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε βγάζει μόνο του τον Φορτούνη και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

24′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ελ Κααμπί εκτελεί εντός περιοχής και με μεγάλη δυσκολία αποκρούει ο Μισπάτι.

10′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε κάνει το σουτ από μέσα αριστερά, η μπάλα πάει στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι.Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Σαμπορίτ, Ρεβίβο, Πέρετζ, Φαν Όβεριμ, Κανοχόφσκι, Νταβίντα, Μίλσον, Ζάχαβι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Τσικίνιο, Όρτα, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί

Λήξη του αγώνα, στα προημιτελικά του Conference League ο ΠΑΟΚ.

88′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Ζίβκοβιτς εκτελεί και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

87′ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον ΠΑΟΚ! Τρομερό κατέβασμα του Ντεσπόντοφ, μπαίνει στην περιοχή και ο Μίσιτς τον γκρεμίζει.

82′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Απίστευτο αυτό που χάνει ο Μουργκ από το γύρισμα του Οζντόεφ.

81′ Σκοράρει ο Πέτκοβιτς, αλλά με το χέρι και έτσι το γκολ ακυρώνεται.

73′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Από κόρνερ του Ντεσπόντοφ η μπάλα περνάει στο δεύτερο δοκάρι και με το στήθος ο Κουλιεράκης κάνει το 4-1.

64′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Ο Χότζα σουτάρει διαγώνια από μέσα αριστερά και  Κοτάρσκι κάνει νέα εντυπωσιακή επέμβαση.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Κομβική επέμβαση του Κοτάρσκι με το πόδι στο πλασέ του Σπίκιτς.

48′ ΓΚΟΛ για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Κακή αντίδραση από τον Κεντζιόρα, εκτελεί με τη μία ο Χότζα και με διαγώνιο σου μειώνει σε 3-1.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

42΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Τάισον βγάζει ωραία μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και από τα όρια της μικρής περιοχής με κεφαλιά έχοντας χαμηλώσει το σώμα του ο Τόμας εκτελεί τον Νέβιτσιτς για το 3-0.

33′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Σουτάρει από πολύ μακριά ο Κουλιεράκης, η μπάλα κοντράρει στον Σούτσιτς, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα.27′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Από εκτέλεση κόρνερ ο Κουλιεράκης παίρνει την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ανοίγει το σκορ ο Μπάμπα.23′ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, έξω η κεφαλιά του Κουλιεράκη.22′ Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ, κοντράρει το σουτ του Κωνσταντέλια και φεύγει κόρνερ. Αυτό περνά ανεκμετάλλευτο.

19′ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Από καλή θέση ο Ζίβκοβιτς στέλνει την μπάλα ψηλά.

14′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς ο Κουλιεράκης παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Νέβιτσιτς αποκρούει εντυπωσιακά.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιτσιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς, Μπατούρινα, Χότζα, Πέτκοβιτς.

Οι πάγκοι

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρα, Μουργκ, Γιόνι, Οζντόεφ, Σαμάτα, Παναγιώτου, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Βίντοβιτς, Ογκιβάρα, Βρμπάντσιτς, Σύταλο, Ζίβκοβιτς, Χαλίλοβιτς, Τσβέτκο, Κανέκο, Κλάριν, Κουλένοβιτς, Ζάγκορατς.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα