MasterChef 12-4: Χαμός στη ψηφοφορία – Πιάστηκαν στα χέρια Νίκος και Γιάννης! (vids)

MasterChef 12-4: Με δυναμικό τρόπο μπήκε και στον Απρίλιο το MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να σαρώνει και την Πέμπτη 11/4, την τηλεθέαση της prime time.

Οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον διαγωνισμό να προχωράει και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όπως είναι λογικό πάρα πολύ.

MasterChef 12-4: Χαμός στη ψηφοφορία – Πιάστηκαν στα χέρια Νίκος και Γιάννης!

Φιούζιον

το ζητούμενο της τελευταίας εξωτερικής ομαδικής δοκιμασίας και οι δύο ομάδες φαίνεται να δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Η διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων όμως, κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν και όπως σας είχε ήδη ενημερώσει το Sportime, νικήτρια ομάδα ήταν η γκρι.

Κάπως έτσι, οι μπορντό γνώρισαν την ήττα, με τη Χριστίνα ως αρχηγός να βρίσκεται στη δύσκολη θέση να αποκλείσει έναν από τους παίκτες της μπριγάδας από τη δοκιμασία της ατομικής ασυλίας. Η επιλογή της ήταν ο Σοφοκλής..

Έπειτα από το καθηλωτικό συμβούλιο ήρθε και η δοκιμασία της ασυλίας, με τους παίκτες να καλούνται να εκτελέσουν πιστά τη συνταγή για το απόλυτο ριζότο που τους έδειξε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οι παίκτες από την πλευρά τους έβαλαν τα δυνατά τους και φαίνεται πως παρουσίασαν αρκετά καλές προσπάθειες ενώπιον του κριτή, όμως η ασυλία αφορούσε μόνο έναν.

Κι αυτή πήγε στον Νίκο Κυψίδη που σαφώς το είχε μεγάλη ανάγκη για να μην βρεθεί στον τάκο.

Τέλος, ακολούθησε μια επεισοδιακή ψηφοφορία που έκανε τον Νίκο και τον Γιάννη τον Κούρτογλου να πιαστούν στα χέρια! Την ίδια ώρα που Μάριος και Γιάννης αναμένεται να μαγειρέψουν σήμερα για την παραμονή τους..

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 12-4, Χαμός, – Πιάστηκαν, Νίκος, Γιάννης,MasterChef 12-4, chamos, – piastikan, nikos, giannis