MasterChef 13-4: Ανατροπή! Αποχώρησε ένας από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού! (vids)

MasterChef 13-4: Εντυπωσιακά συνεχίζεται το MasterChef, με το χθεσινό (12/4) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον διαγωνισμό να προχωράει και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όπως είναι λογικό πάρα πολύ.

Το επεισόδιο της Παρασκευής 12 Απριλίου ήταν γεμάτο από εντάσεις, περιλαμβάνοντας μια ακόμα δοκιμασία αντιγραφής, αλλά μια εντυπωσιακή αποχώρηση.

MasterChef 13-4: Ανατροπή! Αποχώρησε ένας
από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού!

Μάριος, Γιάννης Γ., Άνχελ και Αλέξανδρος για διάφορους λόγους ο καθένας βρέθηκαν στον τάκο ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το ενδιαφέρον στην εκκίνηση του επεισοδίου έκλεψε ο Μάριος ο οποίος δεν μπόρεσε να χωνέψει τα όσα έγιναν στη ψηφοφορία της μπορντό μπριγάδας και ανακοινώνει στους υπόλοιπους παίκτες πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, θα παίζει στρατηγικά!

Η συνέχεια όμως δόθηκε στο τεστ γνώσεων των τεσσάρων υποψηφίων, με τον Άνχελ να αποδεικνύεται ο πιο διαβασμένος και αυτός που κατέκτησε την ατομική ασυλία και απέφυγε την δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες είχαν μια δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής που τους έφερε στα όρια τους μαγειρικά και χρονικά, με το πιάτο που παρουσίασε μπροστά τους ο καλεσμένος σεφ, Γιάννης Μαρινόπουλος.

Η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν κι αυτή που έστειλε τον δημιουργό του εκτός παιχνιδιού. Αυτή ανήκε στον Γιάννη Γ., με τον δάσκαλο να λέει αντίο στον διαγωνισμό!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα