MasterChef 19-4: Στα όρια τους οι παίκτες με τη δοκιμασία – Από συμπαίκτες αντίπαλοι! (vids)

MasterChef 19-4: Εντυπωσιακά συνεχίζεται το MasterChef, με το χθεσινό (18/4) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Η δεύτερη εβδομάδα θρίλερ στον διαγωνισμό έχει φέρει άπαντες στα όρια τους καθώς η τελική 10αδα αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγάλο ζητούμενο.

MasterChef 19-4: Στα όρια τους οι παίκτες με τη δοκιμασία – Από συμπαίκτες αντίπαλοι!

Το επεισόδιο της Πέμπτης 18 Απριλίου φαίνεται πως δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες που κλήθηκαν να μαγειρέψουν

καθώς τα ζευγάρια των προηγούμενων ημερών έγιναν από συμπαίκτες αντίπαλοι.

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες σκάλωσαν στο άκουσα πως θα κληθούν στη δοκιμασία να μαγειρέψει με ζητούμενο το sashimi και τα maki rolls! Ασιάτικες γεύσεις..

Φυσικά ξεχώρισαν από όλες τις προσπάθειες τα ρυζομπιφτέκια που παρουσίασε ως sushi ο Χρήστος! Φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς ως ειδικός, δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την προσπάθεια..

Το μενού όμως είχε και follow the Chef με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για μια θέση στη 10άδα! Σε μια δοκιμασία που έχουμε γνωρίσει πολύ καλά και από τις προηγούμενες σεζόν του MasterChef.

Σε κάθε περίπτωση μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική εξέλιξη για τους παίκτες.

Μάλιστα, ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ήταν αυτός ο οποίος δοκίμασε τις προσπάθειες των παικτών. Αλέξανδρος, Ηλίας, Χρήστος, Σοφοκλής σε εξαιρετικά δύσκολη θέση..

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα