MasterChef 26-4: Αυτή κέρδισε το Silver Award, τις 20.000 ευρώ και μια θέση στους 9!

MasterChef 26-4: Με δυναμικό τρόπο συνεχίζεται και τον Απρίλιο το MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να σαρώνει και την Πέμπτη 25/4, την τηλεθέαση της prime time.

Μάλιστα το χθεσινό επεισόδιο ήταν γεμάτο από αγωνία καθώς Χριστίνα Χριστοφή και Νίκος Κυψίδης πάλεψαν μαγειρικά με φόντο το Silver Award.

MasterChef 26-4: Αυτή κέρδισε το Silver Award, τις 20.000 ευρώ και μια θέση στους 9!

H Silver week συνεχίστηκε χθες με τον μεγάλο τελικό της που δεν θύμιζε σε τίποτα

τους αντίστοιχους των προηγούμενων ετών καθώς το έπαθλο απλά δεν συγκρινόταν!

Νίκος και Χριστίνα είχαν τις καλύτερες προσπάθειες καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και δικαίως βρέθηκαν στη θέση των φιναλίστ με φόντο τις 20.000 ευρώ και μια θέση στους 9 καλύτερους του φετινού διαγωνισμού!

Για να φτάσουν όμως σε αυτή την επιτυχία θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το απαιτητικό πιάτου που έφερε ο καλεσμένος σεφ, Παύλος Κυριάκης.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα από τον εξώστη καθώς ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος τάχθηκε απέναντι από τον Νίκο, τον οποίο και δεν στήριξε.

Στο καθαρά μαγειρικό κομμάτι, αμφότεροι οι δύο παίκτες παρουσίασαν εξαιρετικές προσπάθειες, με τον Νίκο να συγκεντρώσει 32 πόντους, αποσπώντας 4 8αρια από τους κριτές.

Η Χριστίνα όμως έκανε και πάλι τη διαφορά, επιβεβαιώνοντας το spoiler του Sportime και με 4 9αρια και συνολικά 36 πόντους, τα σάρωσε όλα!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα