MasterChef trailer 12/2: Η Χριστίνα ανατρέπει τα πάντα στις μπριγάδες – Σκληρά λόγια από τον Κουτσόπουλο (vid)

MasterChef trailer 12/2: Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Μετά και την δεύτερη αποχώρηση του Χρήστου που πλήρωσε το μοιραίο του λάθος να σερβίρει την ωμή πατάτα στην κριτική επιτροπή, η νέα

εβδομάδα θα φέρει ακόμα περισσότερα.

MasterChef trailer 12/2: Η Χριστίνα ανατρέπει τα πάντα στις μπριγάδες – Σκληρά λόγια από τον Κουτσόπουλο

Το επεισόδιο όμως τη Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό και κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων να βγάζουν τα μαχαίρια τους.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Χριστοφή ως αρχηγός της νικήτριας μπορντό ομάδας στην τελευταία ομαδική δοκιμασία θα έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα.

Πιο συγκεκριμένα, θα έχει την ευκαιρία είτε να στείλει έναν παίκτη της στην αντίπαλη γκρι μπριγάδα προκειμένου να ισοφαρίσει το αριθμητικό πλεονέκτημα που υπάρχει είτε να πάρει ασυλία για ολόκληρη την εβδομάδα!

Την ίδια ώρα όμως, θα υπάρχει και η καθιερωμένη μάχη του Mystery Box, που όμως θα φέρει σε δύσκολη θέση ορισμένους καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μιλήσει με σκληρά λόγια!

Δείτε το MasterChef trailer 12/2:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα