MasterChef trailer 23/1: Μάχη για 5 λευκές ποδιές – Αυτοί έχουν 2η ευκαιρία

MasterChef trailer 23/1:  Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τις πρώτες δύο οντισιόν του ριάλιτι μαγειρικής του Star που φέτος είναι γεμάτο από αλλαγές και ανατροπές.

Η μεγαλύτερη εξ αυτών είναι άλλωστε τα χρηματικά έπαθλα που ετοιμάζεται να δώσει το κανάλι στους φετινούς διαγωνιζόμενους και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα ποσά των προηγούμενων ετών.

MasterChef trailer 23/1: Μάχη για 5 λευκές ποδιές – Αυτοί
έχουν 2η ευκαιρία

Οι οντισιόν ήταν καταιγιστικές όμως πλέον αποτελούν παρελθόν και το σημερινό επεισόδιο θα δώσει ακόμη μια ευκαιρία σε όσους δεν τα κατάφεραν.

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που απώλεσαν την ευκαιρία να μπούνε απευθείας στο σπίτι του νέου MasterChef, όμως λίγες είναι οι 5 λευκές ποδιές που έχουν απομείνει.

Όπως μαρτυρά άλλωστε και το trailer του MasterChef, τα πάντα θα ξεκινήσουν με τους κριτές να βρίσκονται σε μεγάλα κέφια με τα γνωστά πειράγματα τους.

Κάπως έτσι, το σκηνικό μεταφέρεται πλέον στην περίφημη κουζίνα του παιχνιδιού εκεί όπου στον εξώστη θα βρεθούν όσοι κατάφεραν να προκριθούν απευθείας.

Αντιθέτως, τις μαύρες ποδιές τους θα φορέσουν όσοι διεκδικούν μια 2η ευκαιρία..

Δείτε το MasterChef trailer 23/1:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα