MasterChef trailer 5/4: Η Χριστίνα ξανά για αρχηγός στους μπορντό – Αποχώρηση σοκ (vid)

11:18 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef trailer 5/4: Το MasterChef συνεχίζεται στο κανάλι του Star με αμείωτο ρυθμό, έχοντας πάρει φόρα στην τηλεθέαση της prime time ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμη πιο συναρπαστικές.

Το νέο επεισόδιο όμως, θα είναι ακόμη πιο καθηλωτικό, με τέσσερις παίκτες να βρίσκονται στον τάκο και να καλούνται να μαγειρέψουν προκειμένου να διατηρήσουν τη λευκή τους ποδιά.

MasterChef trailer 5/4: Η Χριστίνα ξανά για αρχηγός στους μπορντό – Αποχώρηση σοκ
(vid)

Το επεισόδιο της Παρασκευής 5 Απριλίου έρχεται για να κλείσει μια vegan εβδομάδα που είχε ως ζητούμενο τη δημιουργία χορτοφαγικών πιάτων.

Τέσσερις παίκτες βρίσκονται στον τάκο. Χριστίνα, Γιάννης Γ., Σταμάτης και Αλέξανδρος για διάφορους λόγους ο καθένας βρίσκονται σήμερα ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όπως αποκαλύπτει το trailer, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έρθουν αντιμέτωποι αρχικά για την ασυλία που θα στείλει έναν ασφαλή στον εξώστη ενώ για κάποιον θα είναι η τελευταία φορά που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef.

Οι υπόλοιποι τρεις όμως, θα έχουν μια δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής, γεγονός που θα φέρει μια αποχώρηση που θα σοκάρει τους πάντες καθώς ένας από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες θα πει αντίο στο διαγωνισμό.

Όλα όμως θα ξεκινήσουν με την Χριστίνα Χριστοφή που βρίσκεται για πρώτη φορά στον τάκο, να ζητάει τη στήριξη της μπορντό μπριγάδας προκειμένου να αναλάβει την αρχηγία και πάλι!

Δείτε το MasterChef trailer 5/4:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα