Masterchef spoiler: Ποιος παίκτης παίρνει ασυλία (2/2)

15:31 2/2/2024 - Πηγή: Sportime

Masterchef spoiler: Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Το μαγειρικό επίπεδο φαίνεται πως είναι ξανά πολύ υψηλό, με το σημερινό επεισόδιο να είναι γεμάτο από ανατροπές καθώς θα φέρει την πρώτη αποχώρηση.

Masterchef spoiler: Ποιος
παίκτης παίρνει ασυλία (2/2)

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε! Η Γεωργία, ο θηλυκός «Μπόμπαινας» του φετινού MasterChef, παίζει την παραμονή της!

Οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας ψήφισαν ποιον θέλουν να πάει στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2024 και με 11 ψήφους αποφάσισαν να βγάλουν τον θηλυκό «Μπόμπαινα».

Πόσο σίγουρο όμως είναι ότι θα φύγει; Καθόλου θα σας απαντήσει το Sportime, καθώς σύμφωνα με μια πληροφορία, θα έχουμε ανατροπή στην ανατροπή!

Ενώ άπαντες θέλουν να την διώξουν από το παιχνίδι, η Γεωργία που την είδαμε να μαλώνει και με την Βιβή μπροστά στην κριτική επιτροπή, θα αποδειχθεί εφτάψυχη.

Πιο συγκεκριμένα, θα σωθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή καθώς θα πάρει την ασυλία και θα βρεθεί ασφαλής, διατηρώντας την λευκή της ποδιά στον διαγωνισμό με την Τάνια και την Ρένα να παίζουν την παραμονή τους!

Δείτε το MasterChef trailer της Παρασκευής (2/2):

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα