Moto2 Moto3 Jerez: Ο Arón Canet και ο David Alonso οδηγούν μπροστά

06:08 1/3/2024 - Πηγή: Sportime

Moto2 Moto3 Jerez: Ο Βαλένθιος και ο Κολομβιανός οδήγησαν σε μια πρώτη μέρα που χαρακτηρίστηκε από εντυπωσιακή ισότητα.

Ο Ισπανός Arón Canet στο Moto2 και ο Κολομβιανός David Alonso στο Moto3 ήταν οι ταχύτεροι στην πρώτη από τις τρεις ημέρες του Επίσημου Τεστ που διεξήχθη στο Jerez Circuit – Ángel Nieto και το οποίο βάζει τέλος στην preseason και των δύο κατηγοριών.

MOTO2: CANET, ROBERTS ΚΑΙ DIXON

Οι αναβάτες του Moto2 ήταν υπεύθυνοι για το άνοιγμα της ημέρας με τον Ισπανό Fermín Aldeguer να οδηγεί την πρώτη συνεδρία μπροστά

από τον Ιάπωνα Ai Ogura – υπογράφοντας ένα διπλό Boscoscuro – και τον Ισπανό Manu González . με τον Arón Canet να διοικεί τον δεύτερο γύρο μπροστά από τον ίδιο τον Aldeguer και τον Αμερικανό Joe Roberts .

Ο ίδιος ο Ρόμπερτς πήρε το προβάδισμα στην τελευταία συνεδρία της ημέρας μπροστά από τον Βρετανό Τζέικ Ντίξον και τον ίδιο τον Κανέ . του οποίου το μεσημέρι ήταν αρκετό για να οδηγήσει τη συνδυασμένη ομάδα μπροστά από τους Roberts, Dixon, Aldeguer και Ogura, με τον Sergio García να βάζει έναν τρίτο Boscoscuro στην πρώτη εξάδα.

Ο καλύτερος από τους νεοφερμένους ήταν ο Senna Agius – ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ως πρωτάρης επειδή κέρδισε εννέα μεγάλα βραβεία τα τελευταία χρόνια -. ενώ μεταξύ των rookies από το Moto3 ο ταχύτερος ήταν ο Jaume Masià , αν και ακολουθούν στενά οι Diogo Moreira, Deniz Oncu και Ayumu Sasaki .

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςMOTO3: Ο ALONSO ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΡΟΔΟ

Moto2 Moto3 Jerez: Ο Ισπανός José Antonio Rueda είναι μόλις δύο χιλιοστά πίσω από τον Κολομβιανό David Alonso , ο οποίος ξεκίνησε ήδη δυνατά προηγούμενος στην πρώτη περίοδο μπροστά από τον Ισπανό Dani Holgado και τον Ολλανδό Collin Veijer . με τον Rueda να παίρνει το προβάδισμα στο δεύτερο και να ακολουθούν οι ίδιοι οι Holgado και Veijer.

Μόνο ο ίδιος ο Ντέιβιντ Αλόνσο θα μπορούσε να μειώσει τους χρόνους των 3 κορυφαίων της δεύτερης συνεδρίας επικρατώντας στην τρίτη κατά τον Ισπανό Αντριάν Φερνάντες και τον Ιταλό Στέφανο Νέπα , ο οποίος τερμάτισε πέμπτος και έκτος στο συνδυασμό πίσω από τους Alonso, Rueda, Holgado και Veijer. , που έβαλε καθεμία από τις τέσσερις μάρκες του ομίλου KTM στην πρώτη 4άδα, με μια Honda στην πέμπτη θέση.

Από τους πρωτάρηδες ξεχώρισαν ιδιαίτερα ο Ισπανός David Almansa και ο Αυστραλός Jacob Roulstone , οι οποίοι ολοκλήρωσαν την ημέρα στην όγδοη και δέκατη θέση, αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι ήταν πιο μακριά σε μια μέρα με την απουσία του Ισπανού Άνχελ Πικέρας , κηρύχθηκε ακατάλληλος μετά από τραυματισμό στην προπόνηση και αντικαταστάθηκε από τον Ιταλό Lorenzo Dalla Porta .

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα