MotoGP Bagnaia: «Μετά τη Μπαρτσελόνα, καταστράφηκα»

MotoGP Bagnaia: Σε μια αναδρομή της σεζόν του 2023, ο Francesco Bagnaia ανατρέχει στην πτώση που άλλαξε την πορεία του πρωταθλήματος.

Κατά το πρώτο μέρος της σεζόν του 2023, ο διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP , Francesco Bagnaia, φαινόταν αήττητος στην κορυφή του πρωταθλήματος, όπως ο Max Verstappen στη Φόρμουλα 1.

Ωστόσο, οι πρώτες στροφές του Grand Prix της Βαρκελώνης είδαν πολλά περιστατικά που άλλαξαν ριζικά την πορεία της σεζόν. Ο Ιταλός που είχε αποφύγει το χάος στη στροφή 1 έπεσε θύμα ενός βίαιου υψώματος λίγα μέτρα πιο πέρα, και χτυπήθηκε πάνω από το πόδι

του από το KTM του Brad Binder.

Ένα περιστατικό που έσπασε την αυτοπεποίθησή του στα επόμενα γεγονότα, δίνοντας τη δυνατότητα στον Χόρχε Μαρτίν να αυξήσει το κοντέρ του για να κάνει μια αστραπιαία επιστροφή στον αντίπαλό του.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

«Μετά τη Μπαρτσελόνα, καταστράφηκα», σχολιάζει ο Νο. 1 σε μια αναδρομική έκθεση της σεζόν του που δημοσιεύτηκε στο MotoGP.com . Ήταν μια από τις πιο περίπλοκες στιγμές της καριέρας μου. Την επομένη της συντριβής, δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Δουλέψαμε πολύ στη διανοητική πτυχή και επειδή ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει τι ένιωθα, δεν ήθελα να δικαιολογώ», προσθέτει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2023.

Στη συνέχεια ο Bagnaia έκανε το αδύνατο, επιστρέφοντας στη Ducati του στον Άγιο Μαρίνο την επόμενη εβδομάδα για να πετύχει ένα απροσδόκητο βάθρο την Κυριακή.

MotoGP Bagnaia: Η εκστρατεία του, ωστόσο, έχει δει πραγματικά ένα πριν και μετά τη Μπαρτσελόνα, κάτι που τον κάνει να λέει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνει για τη γενική του αυτοπεποίθηση.

«Θα έχω πολλά να αναθεωρήσω σε αυτήν την πτυχή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, γιατί είμαι σίγουρος ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ υψηλότερος την επόμενη χρονιά με τον Jorge Martín, αλλά και τον Marc Marquez με Ducati», προειδοποιεί. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τον Marco Bezzecchi και μια πιθανή επιστροφή της KTM. »

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα