MotoGP Ducati: Ο Marquez διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιδιώξει τον τίτλο το 2024

06:10 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

MotoGP Ducati Marquez: Ενώ θα οδηγήσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid το 2024, ο Marc Marquez προτιμά να μην θέτει πολύ φιλόδοξους στόχους κατά την πρώτη του σεζόν με τη Ducati.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος ‘El Hormiguero’ που παρουσίασε ο Pablo Motos, ο Marc Marquez

και ο αδελφός του Alex συζήτησαν την επόμενη σεζόν MotoGP που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στο Κατάρ. Ενώ δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη σε ούτε έναν αγώνα ως συμπαίκτες στην Gresini Racing, ο μικρότερος αδερφός του πολλαπλού παγκόσμιου πρωταθλητή είχε ήδη την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν θα έκανε χάρη στον γείτονά του στο γκαράζ.

«Πάντα ήμουν στη δεξιά πλευρά του κουτιού, όπως και εκείνος», σχολιάζει ο Marc. Ζήτησα από τον μάνατζερ της ομάδας Gresini να αλλάξει δεξιά, αλλά μου είπε ότι «ο αδερφός σου δεν θέλει να κουνηθεί». Έπρεπε λοιπόν να τα παρατήσω! »

Ωστόσο, το πρόβλημα επιλύθηκε πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, αφήνοντας στον κ. Marquez να βελτιώσει την οδήγηση στο τιμόνι της νέας του μηχανής. Ένα έργο που δυσκολεύει τον Ισπανό.

 

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίαςc

MotoGP Ducati Marquez:«Κάθε μοτοσυκλέτα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και μυστικά για να δουλεύεις καλά», συνεχίζει. Μια μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι φανταστική, αλλά απαιτεί συγκεκριμένο στυλ οδήγησης. Μετά από 11 χρόνια στη Honda, πρέπει να προσαρμοστώ σε άλλη μοτοσυκλέτα και χρειάζεται προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο, αλλά όταν πιέζετε για έναν γρήγορο γύρο ή σε υψηλή θερμοκρασία, τα σφάλματα της άλλης μοτοσυκλέτας ξεχωρίζουν. Αυτή η προσαρμογή πρέπει να είναι αυτοματοποιημένη. »

Όσον αφορά τις προσδοκίες του για την επερχόμενη σεζόν στο MotoGP, το νέο μέλος της ομάδας Gresini παραμένει ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα. Ενώ είναι βέβαιος ότι θα επιτεθεί σε κάθε αγώνα με την επιθυμία να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναγνωρίζει ότι το να βάλει στόχο τον τίτλο θα είναι δύσκολο στην κατάστασή του.

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδειξα μεγάλη υπομονή. Θα δούμε πώς θα πάει στον αγώνα. Ο κόσμος λέει «θα έρθει στη Ducati και θα τα συντρίψει όλα», αλλά δεν είναι τόσο απλό. Μετά από δύο χρόνια χωρίς νίκη, δεν μπορώ να ελπίζω να κερδίσω τον παγκόσμιο τίτλο. Θα πρέπει να κερδίσω πόντους, πριν στοχεύσω στο τοπ 5 και μετά στο βάθρο. Σκοπεύω να πάω σιγά σιγά», καταλήγει ο Marquez.

Λέξεις που απηχούν πρόσφατες δηλώσεις του συμπατριώτη του, Χόρχε Λορέντζο, ο οποίος είπε ότι αμφέβαλλε για τη γρήγορη επιστροφή του πρώην συμπαίκτη του στο προσκήνιο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι μοτοσυκλέτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2024: Ducati, KTM, Aprilia, Yamaha και HondaΜονοθέσια Formula 1: Γιατί όλοι οι αμφισβητίες της F1 του 2024 είναι κυρίως θαμποί και μαύροι;F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα