MotoGP GP Indonesia: Το Grid στο Ινδονησιακό MotoGP

Ινδονησία MotoGP, Αγώνας Σπριντ | Ο αδίστακτος Χόρχε Μάρτιν κερδίζει τη Mandalika, παίρνει το προβάδισμα στον τίτλο

Ο Jorge Martin ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP για πρώτη φορά, αφού πέτυχε την έκτη του νίκη σε επτά αγώνες με μια αδίστακτη επίδοση στον αγώνα MotoGP Sprint

της Ινδονησίας.

Ο Ισπανός σήκωσε τους ώμους από μια κουρελιασμένη πρόκριση που του άφησε μια μέτρια έκτη θέση στο grid για να κατεβάσει το κεφάλι του στο Mandalika Circuit και να φωνάξει τον δρόμο του προς το μπροστινό μέρος του γηπέδου, απαλλάσσοντας τον Maverick Vinales από το προβάδισμα με πέντε γύρους που απομένουν πριν χαλαρώσει στον τελικό. σημαία.

Η επέκταση μιας πλούσιας φόρμας που έχει πλέον αποφέρει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε αγώνες Sprint, μεγαλύτερη σημασία είναι η άνοδος του αμέσως πίσω στη μάχη του τίτλου MotoGP του 2023 εναντίον του Pecco Bagnaia.

Έχοντας ξεκινήσει τον αγώνα με τρεις βαθμούς καθυστέρησης έναντι του ομολόγου του στην Ducati, η ανώνυμη απογευματινή πορεία του Bagnaia στην όγδοη θέση σημαίνει ταλάντευση δέκα πόντων υπέρ του αναβάτη της Pramac, ανεβάζοντάς τον στην κορυφή της βαθμολογίας με πλεονέκτημα επτά πόντων.

Σε ένα all-Ducati 1-2-3, ο Luca Marini και ο Marco Bezzecchi πάλεψαν μέσα από το φράγμα πόνου των αντίστοιχων τραυματισμών στην κλείδα τους για να ολοκληρώσουν το βάθρο, μπροστά από τον Vinales και τον Fabio Quartararo.

MotoGP GP Indonesia 2023: Η δυναμική του τίτλου του Martin στο MotoGP ανεβάζει άλλη ταχύτητα

Πέρα από το κύρος της άνοδος στην κορυφή της γενικής κατάταξης, ο Μάρτιν είχε πολλά να ικανοποιηθεί με μια επίδοση που επεκτείνει μια σειρά επιτυχιών που αναμφισβήτητα τον βλέπει να ξεπερνά τον Bagnaia για να αποκτήσει το καθεστώς του νέου αναβάτη που θα νικήσει και στον αγώνα του τίτλου. .

Πράγματι, παρόλο που ο Μάρτιν μέχρι σήμερα έπρεπε να αποφύγει την οικοδόμηση της προσφοράς του για τον τίτλο της χιονόμπαλας, ένα κουρελιασμένο σόου κατά το 2ο τρίμηνο – το οποίο ξεκίνησε γνωρίζοντας ότι ο Bagnaia θα ξεκινούσε από το 13ο – πρότεινε μια ολοένα και πιο νευρική επίγνωση των υψηλότερων πονταρισμάτων που έχει τώρα. που αντιμετωπίζει μέχρι.

Ωστόσο, εάν η πρόκριση λειτουργούσε ως προειδοποιητική βολή, ο Μάρτιν δεν θα το έπαιρνε καμία σημασία όταν τα φώτα έσβηναν, φτάνοντας γρήγορα στο ένα πέμπτο νωρίς προτού περνούσε τον Brad Binder για τέταρτο στο τέλος του πρώτου γύρου.

Στο δρόμο, ήταν ο Vinales που οδήγησε το γήπεδο πέρα ​​από τη γραμμή για πρώτη φορά, ο αναβάτης της Aprilia έκανε μια κίνηση στον pole sitter Marini στη στροφή 2 και αμέσως κατέβασε το σφυρί για να ανοίξει ένα άνετο κενό πάνω από το γήπεδο πίσω.

Πιο πίσω, ο Martin επιβλήθηκε γρήγορα στον Fabio Quartararo για τρίτο, ακόμα κι αν η βιασύνη του να απορρίψει τον αναβάτη της Yamaha οδήγησε σε πολλαπλές μπρος-πίσω μεταξύ του ζευγαριού καθώς η Ducati έσπευσε προς τα μέσα, μόνο που έτρεξε και κάλεσε τον Γάλλο πίσω. εμπρός.

Παρ’ όλα αυτά, ο Martin έκανε οριστικά την κίνηση πριν από το τέλος του τρίτου γύρου και αμέσως ξεκίνησε να κυνηγάει ένα μισό δευτερόλεπτο διαφορά στον Marini μπροστά, ο οποίος με τη σειρά του άρχιζε να συνδέει το περιθώριο στον Vinales μπροστά.

Σύντομα στην ουρά της μοτοσυκλέτας VR46, ο Martin δεν έχασε χρόνο για να στείλει τον ομόλογό του Ducati με ένα επιθετικό προσπέρασμα στη στροφή 12 στον πέμπτο γύρο, ανεβάζοντάς τον στη δεύτερη θέση και στο ένα άκρο με +0,6 δευτ. περιθώριο έναντι του Vinales μπροστά.

Έχοντας διαχειρίζεται τον ρυθμό του μπροστά από τον πρώτο γύρο, ο Vinales αρχικά σταθεροποίησε τη διαφορά από τον Martin πίσω, αλλά καθώς ο αγώνας έμπαινε στο τελευταίο του τρίτο, ήταν προφανές ότι το Aprilia RS-GP πάλευε περισσότερο για πρόσφυση από τους ανταγωνιστές πίσω.

Καθώς ο Vinales έριξε ταχύτητα στις στροφές στις πιο γρήγορες στροφές, ο Martin – που τον κυνηγούσε ακόμα ειλικρινά ο Marini και τώρα και ο Bezzecchi – κάλυπτε γρήγορα τη διαφορά που είχε μπροστά του. Χαλαρώνοντας μέχρι το πίσω μέρος του Aprilia με πέντε γύρους να απομένουν, ο Μάρτιν πέτυχε το προβάδισμα, περνώντας από τη στροφή 6.

Χρειαζόμενος μόνο το υπόλοιπο του γύρου για να περάσει περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο μεταξύ του ίδιου και ενός Vinales που τώρα είναι απασχολημένος να αποκρούσει δύο VR46 Ducati πίσω του, ο Martin έκανε τη νίκη τυπική στους υπόλοιπους γύρους.

Πράγματι, αν και ο Marini – ο οποίος επίσης χρησιμοποίησε τη στροφή 6 με τέσσερις γύρους για να πάρει τη δεύτερη θέση – ξεκίνησε για λίγο ένα δυναμικό κυνηγητό, θα άφηνε εύκολα τον Martin να πάρει τη σημαία για την ένατη νίκη του (έξι Sprint, τρία GP πλήρους μήκους ) του έτους και το πολύ 12 μόρια.

Πίσω του, ο Marini – κατά την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό της κλείδας του σε μια σύγκρουση κατά τη διάρκεια του Ινδικού MotoGP – προστάτευσε τη δεύτερη θέση, ενώ ο παρομοίως ταλαιπωρημένος Bezzecchi πήρε τελικά το καλύτερο από έναν ταλαιπωρημένο Vinales για να ολοκληρώσει τα σημεία της εξέδρας.

Ένας απογοητευτικός αγώνας σε όλο τον κόσμο για μια ομάδα της Aprilia που είχε μπει στον αγώνα που θεωρούνταν ως τα πιθανά φαβορί για τη νίκη, ενώ ο Vinales έμενε στην τέταρτη θέση, ο Aleix Espargaro δεν κατάφερε να τερματίσει μετά από ένα κουβάρι με τον Brad Binder.

Ο Ισπανός προσπαθούσε να αντισταθεί από μια κακή εκκίνηση που τον έπεσε από την τρίτη στην έκτη θέση, όταν μια ακατάστατη προσπάθεια να προσπεράσει τον αναβάτη KTM στη στροφή 16 τον οδήγησε να διπλώσει το μπροστινό μέρος του RS-GP του, σκουπίζοντας τον εαυτό του και τον Binder. ισχυρισμός.

Η έξοδός τους απελευθέρωσε τον Quartararo για να πάρει την πέμπτη θέση, ενώ ο Fabio di Giannantonio εξασφάλισε μια σταθερή έκτη, το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα σε αυτό που ήταν ένα ενθαρρυντικό νήμα φόρμας για τον ακόμη ανυπόγραφο αναβάτη Gresini για το 2024.

MotoGP GP Indonesia 2023: Ο Μπαστιανίνι αποδεικνύεται ξανά αγκάθι για τον Μπαγκνάγια

Αν ήταν ένας αγώνας για να πανηγυρίσει για τα δορυφορικά όπλα της Ducati, δεν θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο για την εργοστασιακή ομάδα, καθώς οι αγώνες του Bagnaia από την προπόνηση και τις κατατακτήριες δεν κατάφεραν να χαλαρώσουν σε συνθήκες αγώνα καθώς εργαζόταν μέχρι την όγδοη θέση.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο πικρά, ο Bagnaia θα έβρισκε τον αγώνα του χαλασμένο από τον συμπαίκτη του στο εργοστάσιο Enea Bastianini, ο οποίος – έχοντας ήδη τον ένοχο που τον εμπόδισε να προχωρήσει στο Q1 – διατήρησε σταθερή υπεράσπιση της έβδομης θέσης που κόστισε και τους δύο χρόνους. και, για τον άλλοτε ηγέτη του πρωταθλήματος, πιθανούς πολύτιμους βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι η Bagnaia παραχωρεί το γενικό προβάδισμα στη βαθμολογία για πρώτη φορά μετά τον 4ο γύρο στην Ισπανία.

Εν τω μεταξύ, πήρε τον τελικό βαθμό ο Jack Miller, ο οποίος μπορεί να τερμάτισε ψηλότερα αλλά για ένα λάθος που τον έπεσε από την έβδομη θέση και στη δέκατη θέση. Ωστόσο, θα ξεπερνούσε τον Miguel Oliveira για να πάρει το νούμερο, με τον αναβάτη RNF Aprilia να οδηγεί τον Takaaki Nakagami και τον Johann Zarco, σε δέκατο, 11 και 12 χωρίς πόντους.

Εκτός από τον Espargaro, ο οποίος τελικά αποσύρθηκε για να αποσυρθεί ενώ ο Binder στρατιώτης στο πίσω μέρος του γηπέδου, ο Marc Marquez υπέστη πρόωρη έξοδο στο Repsol Honda αφού συνετρίβη στη στροφή 16 στον πρώτο γύρο.

MotoGP GP Indonesia Μπροστινή σειρά:

1. Luca Marini (ITA/Ducati-VR46), 2. Maverick Vinales (ESP/Aprilia), 3. Aleix Espargaro (ESP/Aprilia)

2η σειρά:

4. Fabio Quartararo (FRA/Yamaha), 5. Brad Binder (RSA/KTM), 6. Jorge Martin (ESP/Ducati-Pramac)

3η σειρά:

7. Fabio di Giannantonio (ITA/Ducati), 8. Marc Marquez (ESP/Honda), 9. Marco Bezzecchi (ITA/Ducati-VR46)

4η σειρά:

10. Jack Miller (AUS/KTM), 11. Enea Bastianini (ITA/Ducati), 12. Miguel Oliveira (POR/Aprilia)

5η σειρά:

13. Francesco Bagnaia (ITA/Ducati), 14. Johann Zarco (FRA/Ducati-Pramac), 15. Franco Morbidelli (ITA/Yamaha)

6η σειρά:

16. Pol Espargaro (ESP/KTM), 17. Raul Fernandez (ESP/Aprilia-RNF), 18. Augusto Fernandez (ESP/KTM)

7η σειρά:

19. Joan Mir (ESP/Honda), 20. Takaaki Nakagami (JPN/Honda), 21. Alex Rins (ESP/Honda)

MotoGP GP Indonesia 2023, Mandalika – Αποτελέσματα προπόνησης, προκριματικών και ΑΓΩΝΩΝ [Σάββατο]

Όλα τα αποτελέσματα MotoGP από κάθε συνεδρία του MotoGP Ινδονησίας MotoGP 2023 στο Mandalika Circuit, Γύρος 15 από 20 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023.

Ινδονησίας MotoGP, πίστα Mandalika | Αποτελέσματα αγώνων σπριντ

MotoGP Ινδονησίας 2023 | Σιρκουί Mandalika | Αποτελέσματα αγώνων σπριντ | Γύρος 15 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χάσμα
1 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 13 Γύροι
2 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 +1.131
3 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 +2.081
4 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP +2.720
5 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 +3.121
6 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 +4.203
7 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 +4.981
8 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 +5.465
9 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 +7.852
10 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP +8.942
11 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V +12.034
12 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 +14.015
13 Αουγκούστο Φερνάντεθ GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 +14.823
14 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP +15.699
15 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 +23.331
16 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V +24.894
17 Paul Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 +27.169
18 Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V +28.980
19 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 +43.090
DNF Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP
DNF Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V
W Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Ναυτιλίας5 +1 βόμβες μεταγραφικές κινήσεις που συγκλόνισαν το MotoGPΗ McLaren τα πήρε όλα στο Grand Prix του QatarMotoGP Indonesia: Έχουμε αγώνα αυτή την εβδομάδα

Ινδονησίας MotoGP, πίστα Mandalika | Αποτελέσματα κατατακτήριων
Σάββατο | Συνθήκες – Στεγνό, Ηλιόλουστο
MotoGP Ινδονησίας 2023 | Σιρκουί Mandalika | Αποτελέσματα Προκριματικών | Γύρος 15 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χρόνος Γύρου
1 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 29.978
2 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 30.009
3 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 30.132
4 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 30.516
5 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 30.698
6 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 30.742
7 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 30.766
8 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 30.864
9 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 30.908
10 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 30.970
11 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 31.061
12 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.193
13 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 30.626
14 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 30.713
15 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 30.729
16 Paul Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 31.006
17 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.031
18 Αουγκούστο Φερνάντεθ GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 31.034
19 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 31.143
20 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V 1μ 31.192
21 Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V 1μ 31.458
W Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22


Ινδονησίας MotoGP, πίστα Mandalika | Αποτελέσματα Δωρεάν Εξάσκηση 2
Σάββατο | Συνθήκες – Στεγνό, Ηλιόλουστο
MotoGP GP Indonesia 2023 | Σιρκουί Mandalika | Δωρεάν Εξάσκηση 2 Αποτελέσματα | Γύρος 15 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χρόνος Γύρου
1 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 30.998
2 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.028
3 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.094
4 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 31.207
5 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1 m 31.252
6 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 1 m 31.374
7 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1 m 31.445
8 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 31.463
9 Αουγκούστο Φερνάντεθ GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 31.537
10 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V 1μ 31.590
11 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 31.630
12 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 31.703
13 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1 m 31.709
14 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 31.727
15 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 31.761
16 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.769
17 Paul Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 31.807
18 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1 m 31.818
19 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 31.992
20 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 32.134
21 Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V 1μ 32.410
W Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22


Ινδονησίας MotoGP, πίστα Mandalika | Αποτελέσματα Εξάσκησης
Παρασκευή | Συνθήκες – Στεγνό, Ηλιόλουστο
MotoGP GP Indonesia 2023 | Σιρκουί Mandalika | Αποτελέσματα Εξάσκησης | Γύρος 15 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χρόνος Γύρου
1 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1 m 30.474
2 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 30.628
3 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 30.644
4 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 30.762
5 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 30.874
6 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 31.106
7 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.199
8 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 31.207
9 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 31.216
10 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1 m 31.229
11 Paul Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 31.276
12 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1 m 31.367
13 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 31.457
14 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.500
15 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 31.561
16 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 31.635
17 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V 1μ 31.655
18 Αουγκούστο Φερνάντεθ GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 31.806
19 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 32.127
20 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 32.208
21 Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V 1μ 32.426
W Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22


Ινδονησίας MotoGP, πίστα Mandalika | Αποτελέσματα Δωρεάν Εξάσκηση 1
Παρασκευή | Συνθήκες – Στεγνό, Ηλιόλουστο
MotoGP GP Indonesia 2023 | Σιρκουί Mandalika | Δωρεάν Εξάσκηση 1 Αποτελέσματα | Γύρος 15 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χρόνος Γύρου
1 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 31.811
2 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 31.913
3 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 32.347
4 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 32.541
5 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1 m 32.552
6 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1 m 32.570
7 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 32.646
8 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 32.668
9 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1 m 32.763
10 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 32.811
11 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 32.851
12 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 32.868
13 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V 1 m 32.878
14 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V 1 m 32.893
15 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 33.101
16 Αουγκούστο Φερνάντεθ GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 33.139
17 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 33.248
18 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 33.431
19 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 33.447
20 Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 33.556
21 Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V 1μ 33.660
22 Paul Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1 m 34.547

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Sergio Perez απολογείται σε Christian Horner και Helmut MarkoCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςΟ Fabio Quartararo απαιτεί από τη Yamaha: «Κάνε αυτό που θέλω αλλιώς θα φύγω»21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα