MotoGP: Ο Alex Rins θα επιστρέψει για το Grand Prix της Βαλένθια

MotoGP Grand Prix της Βαλένθια: Απών από τις πίστες από το Grand Prix της Ινδονησίας στα μέσα Οκτωβρίου, ο Alex Rins θα λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα της σεζόν MotoGP, στη Βαλένθια, με την LCR Honda.

Ο Alex Rins θα είναι πράγματι παρών για το τελευταίο του με την LCR Honda. Ο

Ισπανός θα κάνει την επιστροφή του για τον τελευταίο γύρο της σεζόν του 2023, το Grand Prix της Βαλένθια στην Ισπανία (24-26 Νοεμβρίου), μόνο για να ολοκληρώσει μια χρονιά αμαυρωμένη από τραυματισμούς και αποχωρήσεις.

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDF1 Grand Prix Las Vegas Verstappen: Χτύπησα περισσότερους τοίχους από ό,τι πήγαινα ευθεία»WRC: Η Toyota σημειώνει ένα εύκολο χατ-τρικ στο Ράλι Ιαπωνίας

MotoGP Grand Prix της Βαλένθια : Θύμα ενός σπασμένου ποδιού κατά τη διάρκεια του ιταλικού GP τον Ιούνιο, ο νικητής του GP των Ηνωμένων Πολιτειών έχασε οκτώ συναντήσεις πριν κάνει μια φευγαλέα επιστροφή στην Ινδονησία στα μέσα Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, ο Alex Rins αποσύρθηκε από την Αυστραλία, πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει τον πόνο του .

Έξι μήνες μετά το κάταγμά του, ο Άλεξ Ρινς θα βιώσει ήδη τον τελευταίο του αγώνα με την LCR Honda προτού ενταχθεί στη Yamaha το 2024. Ο μόνος αναβάτης που κέρδισε ένα Grand Prix με το ιαπωνικό βουνό, ο Ισπανός έλαβε το πράσινο φως από τους γιατρούς για να εμφανιστεί στο Βαλένθια. Ο τελευταίος θα μπορεί επίσης να γευτεί τη Yamaha κατά τη διάρκεια των δοκιμών μετά τη σεζόν που θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το Grand Prix.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ασύλληπτο κόστος πίσω από το κτίσιμο pit στο Λας Βέγκας στο Grand Prix της F1F1 Las Vegas GP: Χάος, άδειες κερκίδες, ακυρώσεις και επιδοκιμασίες θεατώνΓκραν Πρι Λας Βέγκας: Ο Λάντο Νόρις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα