NBA Αποτελέσματα: Πήραν τη ματσάρα οι Σαν Αντόνιο Σπερς – Εύκολο βράδυ για τους Κλίπερς!

Ματσάρα έγινε ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Φοίνιξ Σανς, με τους πρώτους να νικούν τελικά στα τελευταία δευτερόλεπτα με 115-114.

Ο Κέλντον Τζόνσον ήταν απολαυστικός για τους νικητές, αφού τελείωσε με 27 πόντους, ενώ ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ, με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

Σε πολύ υψηλά στάνταρ για την ομάδα του Γρεγκ Πόποβιτς ήταν και ο Ντέβιν Βασέλ, ο οποίος σταμάτησε και αυτός στους 18 πόντους, δίνοντας πολλές επιθετικές λύσεις.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Μπράντλεϊ

Μπιλ και ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν και πάλι εκτός, με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της επίθεσης.

Ο ηγέτης των Σανς, τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 7 τελικές πάσες, ενώ ο Έρικ Γκόρντον προσπάθησε να βοηθήσει όσο γίνεται με 20 πόντους και 6 τελικές πάσες.

Οι δυο τους και οι υπόλοιποι που προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα στα τελευταία δεύτερα.

Από κει και πέρα, ένα εύκολο βράδυ πέρασαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι νίκησαν με 118-102 τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ανήμερα της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν στην ομάδα του Λ.Α., οι Κλίπερς έδειξαν ότι φέτος είναι έτοιμοι για σπουδαία πράγματα.

Ο Πολ Τζορτζ τελείωσε με 27 πόντους, 7 ασίστ και 7 ριμπάουντ, γεμίζοντας τη στατιστική του, ενώ ακολούθησε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 18 πόντους και 7 τελικές πάσες.

Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Καουάι Λέοναρντ με μόλις 8 πόντους και 8 ριμπάουντ, ωστόσο δε χρειάστηκε να πατήσει το… γκάζι παραπάνω.

Για τους Μάτζικ τώρα, οι δύο που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο παιχνίδι, ήταν ο Βάγκνερ που είχε 14 πόντους και ο Μπανκέρο που σταμάτησε στους 15.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!Νιου Υορκ Νικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 109-91

Σαν Αντόνιο Σπερς – Φοίνιξ Σανς 115-114

Ορλάντο Μάτζικ – Λος Άντζελες Κλίπερς 102-118

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα