SSR Lamborghini : “Go hard or go home”: Η ομάδα SSR δείχνει την εμφάνιση της Lamborghini για τη σεζόν 2024 DTM

11:32 8/4/2024 - Πηγή: Sportime

SSR Lamborghini : Αφού η SSR Performance έδειξε μόνο μια ματιά στην ανακοίνωση του οδηγού με τους Mirko Bortolotti και Nicki Thiim λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η ομάδα έχει λίγες μέρες πριν από την επίσημη δοκιμή DTM στο Hockenheim (9 – 10 Απριλίου ) παρουσιάζει τώρα τα τελικά σχέδια για την ερχόμενη σεζόν. Οι δύο Lamborghini

Huracan GT3 Evo2 θα σταλούν ξανά στον αγώνα με το χρώμα της εταιρείας “SSR Green” με μαύρες πινελιές.

Εκτός από μικρές αλλαγές στα λογότυπα των χορηγών, το χρωματικό σχέδιο μοιάζει με πέρυσι – το αυτοκίνητο του Thiim έχει το σύνθημά του “Go hard or go home” στο πίσω μέρος. «Είναι ωραίο που μπόρεσα να ενσωματώσω το μότο του οδηγού μου στη σχεδίαση», λέει ο Δανός νεοφερμένος, ο οποίος είναι οδηγός της Aston Martin και γιορτάζει την επιστροφή του στο DTM στη Lamborghini χάρη στην έγκριση του κατασκευαστή του.

Πώς μπορούν οι οπαδοί να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ των αυτοκινήτων; Στο όχημα του Bortolotti με αριθμό εκκίνησης 92, οι εξωτερικοί καθρέφτες και τα πτερύγια στο μπροστινό μέρος έλαβαν το βασικό χρώμα SSR όπως το 2023. Στο αυτοκίνητο του Thiim με αριθμό εκκίνησης 94, ωστόσο, χρησιμοποιούνται κόκκινα στοιχεία σε αυτά τα σημεία.

Χωρίς συναισθηματισμούς ο κορυφαίος οδηγός της F1 στην ιστορία του αθλήματοςMarquez MotoGP : Πίεση και φιλοδοξία στην ομάδα της Gresini MotoGP ίδια με την εργοστασιακή Honda F1 Grand Prix Japan: Ο Max Verstappen κέρδισε τα πάντα στη Suzuka

SSR Lamborghini : Τα αυτοκίνητα θα εμφανιστούν στα νέα σχέδια για πρώτη φορά στις επίσημες διήμερες δοκιμές στο Hockenheim, πριν γίνει η έναρξη της σεζόν στο Oschersleben το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σχέδιό μας», λέει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Stefan Schlund. “Έχουμε προετοιμαστεί τέλεια για τη σεζόν και έχουμε μια απίστευτα δυνατή σύνθεση οδηγών με τον Mirko και τον Nicki. Αφού τερματίσαμε δευτεραθλητές το 2023, υπάρχει φυσικά μόνο ένας στόχος για εμάς: ο τίτλος του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να ένας στενός αγώνας».

Για να μπορέσει ο Thiim να συνηθίσει την ομάδα του και τη νέα έκδοση Evo της Huracan, η ομάδα ολοκλήρωσε την εμφάνιση του GT Winter Series στη Βαλένθια και μια δοκιμή στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο. Μια έξυπνη κίνηση, καθώς υπάρχει απαγόρευση δοκιμών στο DTM από την 1η Μαρτίου. Ο αντιπρωταθλητής Bortolotti γνωρίζει ήδη την ομάδα και το όχημα από πέρυσι και ήταν απασχολημένος με αγώνες LMDh και GT για τη Lamborghini τους τελευταίους μήνες.

Το αφεντικό της ομάδας Mario Schuhbauer δεν αφήνει επίσης καμία αμφιβολία ότι θέλουν να γίνουν πρωταθλητές DTM στην τρίτη προσπάθεια το 2024 – επίσης με νέο προσωπικό από την BMW Team Schubert. “Θα είναι μια απίστευτα συναρπαστική σεζόν και είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Στο τεστ στο Χόκενχαϊμ μπορούμε επιτέλους να ανταγωνιστούμε τις άλλες ομάδες και να δείξουμε τον ρυθμό μας.”

SSR Lamborghini : Φυσικά, “ο τίτλος της DTM είναι σταθερά στο στόχαστρό μας. Καταφέραμε να μάθουμε πολλά στην πρώτη μας σεζόν με τη Lamborghini και με αυτά τα δεδομένα μπορούμε να προσαρμόσουμε τα οχήματα ακόμα καλύτερα στις απαιτήσεις της αντίστοιχης πίστας φέτος.”

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το νέο επίσημο Βιντεοπαιχνίδι MotoGP24 θα είναι διαθέσιμο στις 2 ΜαΐουΠοιοι οδηγοί της Formula 1 έχουν τα περισσότερα DNF σε αγώνες F1;41ο Ράλλυ Κένταυρος 2024  Αποτελέσματα

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
SSR Lamborghini, “Go, SSR,Lamborghini, 2024 DTM