Stoiximan Super League νέα (27/11): Η αποχώρηση που φέρνει μεταγραφή στη Λαμία και οι ευκαιρίες του Νταμπράουσκας που τελειώνουν – Αυτός ξεχώρισε στον Αστέρα Τρίπολης

Stoiximan Super League νέα (27/11): Οι μεταγραφικές εξελίξεις στη Λαμία και ο Βάλντας Νταμπράουσκας που χάνει διαρκώς έδαφος στον ΟΦΗ. Χαμόγελα για έναν στον Αστέρα Τρίπολης.

Λαμία: Ο Πάβλοβετς φέρνει στόπερ

Μπορεί το δίδυμο των Τζανετόπουλου και Παπαδόπουλου να μην τραβάει τελευταία και η Λαμία

να δέχεται σταθερά γκολ, μπορεί ο δεύτερος να πηγαίνει αγωνιστικά από το κακό στο χειρότερο, αλλά ο Λεωνίδας Βόκολος συνεχίζει να τους στηρίζει έστω και εάν δεν δικαιώνεται. Εκείνος που δεν βλέπει φως είναι ο Πάβλοβετς. Είναι εμφανές πως δεν τον πιστεύει ο Έλληνας κόουτς και δεδομένης της επιστροφής του στην εθνική, δεν μπορεί να παραμείνει άπραγος. Ο Λευκορώσος το έχει πάρει απόφαση πως το καλύτερο για όλους είναι να αποχωρήσει. Εφόσον βρει αυτό που αναζητά, θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Το κενό που θα αφήσει, θα κλείσει με μεταγραφή. Οι «κυανόλευκοι» θα βγουν στην αγορά για στόπερ εάν όλα κυλήσουν ομαλά και με τον Πάβλοβετς.

ΟΦΗ: Στήριξη με ημερομηνία λήξης

Προβληματίζει ο ΟΦΗ και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο προπονητής του. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ξεμείνει από ιδέες, διαβάζει λάθος τα παιχνίδια, δεν παίρνει από τις αλλαγές του όσα θα έπρεπε και  έχει κολλήσει σε επιλογές και πρόσωπα. Είναι ανεξήγητη η διαχείριση του ρόστερ κάποιες φορές και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Το Sportime.gr έχει αποκαλύψει πως στα αποδυτήρια υπάρχει μουρμούρα για τον Λιθουανό. Πλέον αυτή έχει μεταφερθεί και στα υψηλά κλιμάκια. Παιχνίδι με το παιχνίδι κρίνεται στο εξής ο κόουτς και το πρόβλημα είναι ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, τόσο μένει πίσω και ο σχεδιασμός του Ιανουαρίου.

Αστέρας Τρίπολης: Το μήνυμα του Μάντζη

Ήταν εξ αρχής γνωστό πως όταν τον απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης, έψαχνε και βασικό φορ. Πήρε τον Μιριτέλο και τον πλήρωσε αδρά. Πολλές φορές οι Αργεντινοί θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, μια χαρά είναι έως τώρα. Μόνο που και ο Μάντζης δεν πάει πίσω. Κόντρα στην Κηφισιά του δόθηκε για μόλις δεύτερη φορά φέτος η ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός και εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά. Έκανε το 0-1, έδωσε την ασίστ για το 0-2 και έστειλε μήνυμα πως είναι και αυτός εδώ. Λογικό να χαμογελά μετά από αυτό ο Μίλαν Ράσταβατς βλέποντας πως λύσεις υπάρχουν.

Stoiximan Super League νέα (27/11): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα