Stoiximan Super League νέα (9/1): Μεταγραφή με φόντο και την επόμενη ημέρα ο Παναιτωλικός – Ποιον πήρε ο Βόλος και ποιος ακολουθεί στον Πανσερραϊκό

21:39 9/1/2024 - Πηγή: Sportime

Stoiximan Super League νέα (9/1): Βόλος και Παναιτωλικός προχωρούν μεταγραφικά, ενώ και ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την ενίσχυσή του.

Παναιτωλικός: Ενίσχυση με Τσάβες

Υπάρχουν θέσεις στις οποίες πονάει περισσότερο ο Παναιτωλικός, αλλά το ξεκίνημα για τον Ιανουάριο έγινε μεταγραφικά με τερματοφύλακα. Λούκας Τσάβες

ο εκλεκτός. Ο Αργεντινός θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γκρατερόλ οι Αγρινιώτες θεώρησαν πως πρέπει να πάρουν παίκτη εκεί. Ενδεικτικό αυτό και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τον Στεργιάκη. Δεν τον πιστεύουν τον 24χρονο. Κρατήστε και κάτι ακόμη. Στο Αγρίνιο ήθελαν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους με τη θέση του τερματοφύλακα και για έναν ακόμη λόγο. Ο Καπίνο έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του και το καλοκαίρι όλα μπορούν να συμβούν.

Πανσερραϊκός: Διαμαντής ο επόμενος

Ουάρντα και Μπετανκόρ ήταν οι πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου. Οι δυο τους συνδυάστηκαν κιόλας στη φάση της ισοφάρισης με την Κηφισιά. Άρχισαν με το καλημέρα την απόσβεση. Επόμενος στόχος να κλείσει η τρύπα στην άμυνα. Εμφανές το πρόβλημα εκεί. Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει ότι η αδυναμία του Πάμπλο Γκαρσία είναι ο Διαμαντής. Το βήμα στο εξωτερικό δεν πήγε όπως θα το περίμενε και η γενέτειρά του τον περιμένει. Στην τελική ευθεία η υπόθεσή του.

Βόλος: Ο Ράσιτς και η συνέχεια

Το ξεκίνημα έγινε με τον Κόβατς για να κλείσει το κενό στη θέση του τερματοφύλακα και ο αμέσως επόμενος είναι ο Λούκα Ράσιτς. Ήθελε στόπερ ο Βόλος και απέκτησε τον 24χρονο Δανό. Στη Σλάβεν Μπέλουπο έπαιξε στην Κροατία και μάλιστα είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα καιρό τώρα. Το βάρος πλέον πέφτει μπροστά. Δύο εξτρέμ που θα κάνουν τη διαφορά θέλουν οι Θεσσαλοί. Τουλάχιστον αυτό λένε προς τα έξω γιατί και για τον τερματοφύλακα το πλάνο ήταν να αποκτηθεί κάποιος που με το καλημέρα θα πάρει τα γάντια του βασικού σπίτι του. Κάτι που έως τώρα δεν έχει συμβεί.

Stoiximan Super League νέα (9/1): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα