Super League: Πορτογάλος στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Έλληνες στο Άρης – ΑΕΚ και στο Λαμία – Παναθηναϊκός!

Super League: Μόνο στο ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ ξένος διαιτητής. Ο Πορτογάλος Μιγκέλ Νογκουέιρα θα διευθύνει το ματς στο «Καραϊσκάκης». Βεργέτης στο Άρης – ΑΕΚ και Eυαγγέλου στο Λαμία – Παναθηναϊκός.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 6ης και της 5ης αγωνιστικής των play off και

play out αντίστοιχα στη Super League.

Μόνο στο ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Πορτογάλος Μιγκέλ Νογκουέιρα. Β’ κατηγορίας της UEFA και χωρίς ελληνικό παρελθον αφού θα σφυρίξει πρώτη φορά παιχνίδι μεταξύ ελληνικών ομάδων.

Την αναμέτρηση στο «Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ, προς επιβεβαίωση του Sportime για Έλληνα διεθνή, θα σφυρίξει ο Βεργέτης ο οποίος ήταν 4ος στο ματς των δύο ομάδων στην OPAP Arena την προηγούμενη αγωνιστική.

Τέλος, το Λαμία – Παναθηναϊκός παρά το αίτημα της ομάδας της Φθιώτιδας για ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα παιχνίδια της, θα το διευθύνει ο Ευαγγέλου. Επίσης επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Sportime για ρεσιτάλ Παπαπέτρου στο ΠαναθηναϊκόςΛαμία ο οποίος παρά την αστεία ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας είναι VAR σε παιχνίδι των play out.

Στα play out, o Aνδριανός θα σφυρίξει το ΟΦΗΒόλος, ο Τσιάρας ορίστηκε στο Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός και ο Βάτσιος στο Ατρόμητος – Κηφισιά. Στο Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/4-15.00) διαιτητής θα είναι ο Γκορτσίλας.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα