Superbike MotoGP: H προπόνηση στο Portimao κόντρα στον Rossi

Superbike MotoGP: Ο Razgatlioglu καίει τoν Bulega. Ο Μπαουτίστα πίσω Bagnaia καλύτερο χρόνο ακολουθούμενος από τον Fabio Di GiannantonioΗ καλύτερη ώρα της ημέρας για τον Τούρκο, προφανώς ήδη άνετα με την BMW. μεταξύ των αναβατών του MotoGP ο ταχύτερος ήταν ο Bagnaia

Ο Toprak Razgatlioglu προηγείται την δεύτερη μέρα των δοκιμών στο Portimão. Ο Bagnaia «και η παρέα» ξανά σε τροχιά

Ο αναβάτης ROKiT BMW

ολοκλήρωσε τον καλύτερο του εαυτό από 44 γύρους σε 1 m39.225s, αρκετά για να νικήσει τον Nicolò Bulega (Aruba.it Ducati) κατά 50 χιλιοστά. Στην τρίτη θέση είναι ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha), ο οποίος έχει ήδη οδηγήσει και είναι τώρα 0,728 δευτερόλεπτα από την κορυφή… με τρία χιλιοστά πλεονέκτημα έναντι του Danilo Petrucci (Barni Spark Racing Team/Ducati). Ο Garrett Gerloff (Bonovo Action BMW) συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, ο τελευταίος στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Razgatlioglu.

Όπως συνέβη χθες, αρκετοί αναβάτες MotoGP βρίσκονται σε καλό δρόμο με μοτοσυκλέτες παραγωγής. Ο ισχύων πρωταθλητής Francesco Bagnaia (Ducati) βρίσκεται στην καλύτερη θέση στο γράφημα χρονομέτρησης, καθώς βρίσκεται στην πρώτη 30άδα. Ακολουθούν οι Franco Morbidelli (Prima Pramac/Ducati) και Marco Bezzecchi (Pertamina Enduro VR46 Racing Team/Ducati). Επίσης σε δράση είναι οι Enea Bastianini (Ducati), Luca Marini (Repsol Honda), Fabio Di Giannantonio (Pertamina Enduro VR46 Racing Team/Ducati) και οι αδερφοί Márquez, Álex και Marc (Gresini/Ducati) – σε αυτές τις δύο τελευταίες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες χρόνου.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςSuperbike: Πρόκληση Toprak-Nico

Η δεύτερη και τελευταία μέρα των δοκιμών προετοιμασίας Superbike που ήταν προγραμματισμένη στην πορτογαλική πίστα του Portimao είδε τον Τούρκο φαινόμενο Toprak Razgatlioglu , ο οποίος φαίνεται να είναι ήδη ένα με τη νέα του BMW M1000RR, με την οποία θα πάει από τα τέλη Φεβρουαρίου. να κυνηγήσει αυτό που -αν το πετύχαινε- θα ήταν ο δεύτερος παγκόσμιος τίτλος στην καριέρα του.

Ο πρώην αναβάτης της Yamaha έκανε γύρο σε 1:39.189, κερδίζοντας τον αναβάτη της Ducati Nicolò Bulega με μόλις 86 χιλιοστά , ο οποίος ήταν πάντα ο καλύτερος μέχρι στιγμής σε προηγούμενες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης της χθεσινής . Ολοκληρώνοντας ένα top-4 που καταλαμβάνεται από τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές ήταν οι Alex Lowes (Kawasaki) και Remy Gardner (Yamaha).

Ο Ρέα και ο Μπαουτίστα σε δυσκολία
Έβδομη θέση για τον Jonathan Rea , που οδηγεί επίσης το Iwata YZF-R1. Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε πέσει θύμα τεχνικού προβλήματος το πρωί, το οποίο είχε επίσης δημιουργήσει μια κόκκινη σημαία. Ο ισχύων παγκόσμιος πρωταθλητής, Alvaro Bautista, είναι αναμφισβήτητα πιο πίσω, μόλις 15ος στη χρονική κατάταξη.

MotoGP: ΟPecco ξεχωρίζει

Superbike MotoGP: Μεταξύ των αναβατών MotoGP που ήταν παρόντες στην πίστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Pecco Bagnaia τέθηκε μπροστά , ακολουθούμενος από τον Fabio Di Giannantonio. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα τα αδέρφια Marquez δεν είχαν αναμεταδότες στα αντίστοιχα ποδήλατά τους και επομένως οι χρόνοι τους είναι άγνωστοι. Αξιοσημείωτη είναι μια πτώση που αφορούσε τον άτυχο Φράνκο Μορμπιντέλι το απόγευμα. Ωστόσο, ο Ιταλός – νέα προσθήκη στην ομάδα της Pramac – ξέφυγε χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Δοκιμή Portimao, Ημέρα 2: χρονοδιάγραμμα (top-10)
POS. ΠΙΛΟΤΟΣ MOTO ΚΕΝΟ ΧΡΟΝΟΥ
1 Τοπράκ Ραζγκατλίογλου BMW 1:39.189
2 Νικολό Μπουλέγκα Ducati +0,086
3 Άλεξ Λόους Kawasaki +0,332
4 Ρέμι Γκάρντνερ Yamaha +0,377
5 Μάικλ βαν ντερ Μαρκ BMW +0,428
6 Andrea Locatelli Yamaha +0,469
7 Τζόναθαν Ρέα Yamaha +0,496
8 Ντανίλο Πετρούτσι Ducati +0,767
9 Σκοτ Ρέντινγκ BMW +0,946
10 Γκάρετ Γκέρλοφ BMW +0,947

Superbike MotoGP: Ποιοι αναβάτες MotoGP κέρδισαν τον Valentino Rossi στην «pole» Superbike στις δοκιμές του Portimao;

Superbike MotoGP: Εάν παρακολουθείτε το τελευταίο τεστ προετοιμασίας του WorldSBK στο Portimao, τότε μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι Toprak Razgatlioglu, Jonathan Rea και Sam Lowes δεν έχουν τον Πορτογάλο χώρο για τον εαυτό τους αυτή τη στιγμή.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Πράγματι, πλήθος γνωστών ονομάτων από τον κόσμο του MotoGP έχουν κάνει επίσης το ταξίδι στο Αλγκάρβε για να στρίψουν σε μερικούς γύρους στις προδιαγραφές της ημέρας πίστας (αλλά κατά τα άλλα στοκ) αθλητικά ποδήλατα μαζί με τα κανονικά WorldSBK και WorldSSP.

Επικεφαλής ανάμεσά τους είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος στο πνεύμα του δεσμού της ομάδας, έχει ενταχθεί στα μέλη της Ακαδημίας του VR46 – συμπεριλαμβανομένων του Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP Pecco Bagnaia, Marco Bezzecchi και Fabio di Giannantonio – στην αντιμετώπιση του κυματιστού χώρου για μια μικρή προπόνηση φυσικής κατάστασης. των δοκιμών προετοιμασίας MotoGP σε μερικές εβδομάδες.

Guess who’s back? Our WorldSBK riders got to share the Portimao circuit with a Yamaha racing legend today, as @ValeYellow46 took to the track aboard a very distinctive Yamaha R1. Valentino on a bike remains something very special indeed! #GYTR #WeR1 #YamahaRacing pic.twitter.com/AGP8EOFhMg

Yamaha Racing (@yamaharacingcom) January 29, 2024

Superbike MotoGP:  Ανάμεσά τους τα 11 στην πίστα ήταν οκτώ Ducati, δύο Yamaha – ένα του Rossi – και ένα Honda για τον νέο στρατηλάτη της Repsol HRC, Luca Marini

Φυσικά, υπάρχουν πολύ λίγα που πρέπει να αφαιρεθούν από αυτούς τους γύρους, καθώς η ώρα πίστας – την οποία φιλοξενεί η Ducati και είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε – είναι πρωτίστως για να αποτινάξουμε τον ιστό της αράχνης και να διασκεδάσουμε ταυτόχρονα.

Τούτου λεχθέντος, από τους 11 τακτικούς GP που ήταν εκεί, οι εννέα από αυτούς είχαν αναμεταδότες στα μηχανήματά τους, οπότε… ποιος πήγε πιο γρήγορα από όλους;

Αναβάτες MotoGP 2024 σε Superbikes Αποτελέσματα | Portimao, Πορτογαλία | Ημέρα 1 [Ιανουάριος 2024]
Pos Καβαλάρης Nat Μοτοσυκλέτα Χρόνος Γύρου Γύρους
1 Pecco Bagnaia Ducati Panigale V4 R 1μ 43.090 72
2 Λούκα Μαρίνη Honda CBR1000RR-R 1μ 43.351 42
3 Φράνκο Μορμπιντέλι Ducati Panigale V4 R 1μ 43.429 83
4 Μάρκο Μπεζέκι Ducati Panigale V4 R 1μ 43.622 81
5 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Panigale V4 R 1μ 43.664 43
6 Σελεστίνο Βιέττι Yamaha R1 1μ 43.713 79
7 Fabio di Giannantonio Ducati Panigale V4 R 1μ 43.740 36
8 Βαλεντίνο Ρόσι Yamaha R1 1μ 44.703 49
9 Αντρέ Μίνιο Ducati Panigale V4 R 1μ 45.026 52
Για έναν μετρητή όπου οι Bagnaia et al. είναι στα αθλητικά τους ποδήλατα προδιαγραφών σε σύγκριση με τα σωστά μηχανήματα WorldSBK με πλήρες λίπος, ο Nicolo Bulega άνοιξε την πρώτη μέρα στο Aruba.it Racing Ducati Panigale V4 R με 1m 39.913s.

Superbike MotoGP:  Παρεμπιπτόντως, υπήρχαν πιο οικεία πρόσωπα στην πίστα από ό,τι φαινόταν στα φύλλα χρόνου, με τον Marc Marquez και τον Alex Marquez να προσκλήθηκαν επίσης στην Πορτογαλία για να βάλουν τις μοτοσικλέτες της εταιρείας τους στο ρυθμό τους.

Μια ευκαιρία για τον Marquez να κουρελιάσει τη νέα του Ducati Panigale V4 R – που αντικαθιστά το Honda CBR1000RR-R στο καθημερινό του γκαράζ – ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, ο οποίος οδηγεί για το Gresini Racing στο MotoGP φέτος, δεν έκανε γύρο με αναμεταδότη. προσαρμοσμένο, δυστυχώς.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1Συνέντευξη: Η Cristina Gutiérrez κερδίζει το Dakar στο ChallengerF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα