Superbikes | Νέα χρώματα για την Kawasaki Racing Team

08:09 9/2/2024 - Πηγή: Sportime

Superbikes Kawasaki Racing Team : Η επίσημη ομάδα της Kawasaki παρουσιάζει το νέο χρώμα του ZX-10RR με το οποίο θα αγωνιστούν οι Axel Bassani και Alex Lowes.

Το 2024 σηματοδοτεί μια νέα αρχή στο World Superbike για την Kawasaki

Racing Team. Η επίσημη ομάδα της ιαπωνικής φίρμας, μετά από εννέα μεγάλες σεζόν, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Jonathan Rea στη σύνθεσή της που αποχαιρέτησε τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα με την οποία ουσιαστικά έγραψε την ιστορία του πρωταθλήματος.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Superbikes Kawasaki Racing Team :  Το νέο πρόσωπο στην έδρα της ομάδας KRT είναι αυτό του Ιταλού Axel Bassani. Η κατηγορία του 1999 στην πραγματικότητα εγκατέλειψε την ομάδα της Motocorsa για να παίξει για τις ευκαιρίες του σε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Η επιβεβαίωση βρίσκεται στην άλλη πλευρά του γκαράζ όπου παραμένει ο Alex Lowes, συνδεδεμένος με την Kawasaki από το 2020.

Επιπλέον, μια άλλη σημαντική καινοτομία προέρχεται από τη μοτοσικλέτα. Το Kawasaki ZX-10RR στην πραγματικότητα παρουσιάζει πολλές μικρές καινοτομίες που θα έπρεπε, τουλάχιστον στα χαρτιά, να γεφυρώσουν το χάσμα με τη Ducati, τη μοτοσυκλέτα αναφοράς στο πρωτάθλημα. Με γυμνό μάτι, ωστόσο, η πιο ορατή αλλαγή είναι αυτή του ζωντανού: η απόχρωση του πράσινου αλλάζει, τώρα πιο ανοιχτή από αυτή που χαρακτήριζε τα φέρινγκ τις τελευταίες σεζόν και, κυρίως, το μαύρο εξαφανίζεται και αντικαθίσταται από το λευκό για ένα ζωηρή, γενικά, λιγότερο επιθετική.  Επιπλέον, δύο επιφανείς χορηγοί όπως η Elf και η Monster Energy εξαφανίζονται επίσης . Η κατάσταση που συνδέεται με το λογότυπο της εταιρείας ενεργειακών ποτών είναι ενδιαφέρουσα και θα είναι ξανά παρούσα στα φέρινγκ της επίσημης ομάδας της Yamaha το 2024.

Superbikes Kawasaki Racing Team : «Μου αρέσουν πολύ τα νέα χρώματα για το 2024 –  δήλωσε ο ενθουσιώδης Alex Lowes –  ανάμεσα σε αυτά που χρησιμοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, αυτά είναι τα αγαπημένα μου. Φτάνω στο 2024 με πολλή αισιοδοξία: από ορισμένες απόψεις η μοτοσυκλέτα, το πακέτο και η ομάδα είναι ίδια, αλλά έχω διαφορετικό προσωπικό για να συνεργαστώ. Έχουμε κάποιες μικρές αναβαθμίσεις και τον χειμώνα δουλέψαμε πολύ εντατικά, ειδικά στα αδύνατα σημεία μας, κάνοντας τη μοτοσυκλέτα πιο εύκολη στη διαχείριση σε αγωνιστικές αποστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε. Θα δούμε αν θα είναι αρκετό να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις κάθε φορά . Νιώθω ότι σίγουρα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά από πέρυσι. Είμαι ενθουσιασμένος για το τελευταίο τεστ προετοιμασίας και τον πρώτο γύρο που έχει προγραμματιστεί για το Phillip Island».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να δείξω σε όλους  – είπε το νέο πρόσωπο της ομάδας  Axel Bassani  –  τα νέα χρώματα της Kawasaki Racing Team για το 2024. Είναι επίσης πολύ ωραίο να βλέπω την επίσημη μοτοσυκλέτα μου με τα επίσημα χρώματα της. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όσο κι εμένα: το πράσινο Kawasaki είναι πάντα ξεχωριστό. Νομίζω ότι μαζί μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Ανυπομονώ να πάω στην Αυστραλία».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα