Survivor 15/1: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για την 2η ασυλία

Survivor 15/1: Μπορεί το Survivor 2024 να διανύει μόλις στην δεύτερη εβδομάδα του, ωστόσο μπορούμε δίχως κίνδυνο να πούμε πως το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φέτος είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, οι Μαχητές γεύτηκαν -επιτέλους- τη χαρά τη νίκης, οδηγώντας τους Διάσημους για πρώτη φορά στην κάλπη για να βγάλουν υποψήφιο, τον οποίο επέλεξαν σχεδόν παμψηφεί.

Στον τάκο βρέθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος έως τώρα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της ομάδας, μιας και βρίσκεται στον πάτο

της κατάταξης.

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν, οι δύο ομάδες ρίχνονται ξανά στη μάχη για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες να παραμένει τεταμένο.

Survivor 15/1: Το Live το τιμημένο

Η πιο ανατρεπτική Live μετάδοση επιστρέφει ανανεωμένη με σχολιασμό, βιντεάκια από τους στίβους μάχης και φυσικά απολαυστικά σχόλια από Twitter.

Eσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ, να χαλαρώσετε, να πάρετε μαζί σας όλα τα… συμπαρομαρτούντα (πατατάκια, ποπ κορν, σοκολάτες, μπύρες) και να παρακολουθήσετε από κοινού το Survivor από την τηλεόραση και το smartphone σας.

Το ξέρετε εξάλλου ότι είμαστε η καλύτερη παρέα! Υπομονή μέχρι ο Γιωργάρας ο Λιανός να δώσει το εναρκτήριο σφύριγμα!

Ρομπ και Κατερίνα Δαλάκα δηλώνουν κανονικά παρών!

Όχι όμως η Μαρία Αντωνά.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ!

Χωρίς έπαθλο φαγητού απόψε. Σκέτη ασυλία!

Άγγελος – Γιάννης (Μαχητές) VS Χρήστος – Παύλος (Κόκκινοι)

1-0 οι Μαχητές!

Όλγα – Κρίστη (Μαχητές) VS Χρύσα – Ιωάννα (Κόκκινοι)

1-1 ισοφαρίζει η ψυχολόγος!

Φάνης – Άγγελος (Μαχητές) VS Νίκος – Αλέξης (Κόκκινοι)

2-1 ξανά μπροστά οι Μαχητές

Μαριλίνα – Δώρα (Μαχητές) VS Κατερίνα – Όλγα (Κόκκινοι)

3-1 Φοβερή Δώρα!

Γιάννης – Σταμάτης (Μαχητές) VS Σάββας – Χρήστος (Κόκκινοι)

3-2 Πάμε για μεγάλο ντέρμπι!

Δώρα – Χρύσα (Μαχητές) VS Κρίστη – Ασημίνα (Κόκκινοι)

3-3 Ισοφαρίζει η Ασημίνα

Ρομπ – Φάνης (Μαχητές) VS Παύλος – Σάββας (Κόκκινοι)

4-3 Μπροστά και πάλι οι Μαχητές!

Διαφημισούλες, να πάρουμε και μια ανάσα! Μέχρι να επιστρέψουμε ρίξτε μια ματιά στο ποιος παίκτης είναι φαβορί να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.Ιωάννα – Μαριλίνα (Μαχητές) VS Κατερίνα – Ασημίνα (Κόκκινοι)4-4 Και πάλι στα ίσια οι δύο ομάδες!Ρομπ – Σταμάτης (Μαχητές) VS Νίκος – Αλέξης (Κόκκινοι)

5-4 Εξαντλημένος Ρομπ!

Δώρα – Ιωάννα (Μαχητές) VS Κατερίνα – Κρίστη (Κόκκινοι)

5-5 Κάπου εδώ τελειώνουν τα πρώτα ματσαρίσματα. Μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια!

Σταμάτης – Άγγελος (Μαχητές) VS Χρήστος – Παύλος (Κόκκινοι)6-5 Μπροστά οι Μαχητές!Ιωάννα – Χρύσα (Μαχητές) VS Όλγα – Κατερίνα (Κόκκινοι)6-6 Άνετα η ΔαλάκαΦάνης – Γιάννης (Μαχητές) VS Νίκος – Χρήστος (Κόκκινοι)7-6 Το βρήκε καλύτερα ο ΓιάννηςΙωάννα – Δώρα (Μαχητές) VS Κρίστη – Ασημίνα (Κόκκινοι)7-7 Πόντο πόντο οι δύο ομάδες7-7 Πόντο πόντο οι δύο ομάδεςΣταμάτης – Άγγελος (Μαχητές) VS  Παύλος – Αλέξης (Κόκκινοι)8-7 Μπροστά οι Μαχητές!Χρύσα – Μαριλίνα (Μαχητές) VS Ασημίνα – Κατερίνα (Κόκκινοι)8-8 Πάμε για μεγάλο φινάλε!Γιάννης – Ρομπ (Μαχητές) VS Αλέξης – Σάββας (Κόκκινοι)9-8 οι Μαχητές μια νίκη μακριά από την ασυλία!Ιωάννα – Δώρα (Μαχητές) VS Ασημίνα – Όλγα (Κόκκινοι)10-8 ΤΕΛΟΣ! Οι Μπλε την Ασυλία, οι Κόκκινοι στο Συμβούλιο!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα