Survivor 2-5: Ο Λιανός τους ξάφνιασε όλους – Αυτή η παίκτρια στον τάκο (vids)

09:56 2/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 2-5: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (1/5) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Τετάρτη 1 Μαΐου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και την ανάδειξη του 4ου παίκτη που θα κληθεί να παλέψει για την παραμονή του.

Survivor 2-5: Ο Λιανός
τους ξάφνιασε όλους – Αυτή η παίκτρια στον τάκο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς μέχρι και την αποχώρηση συνέβησαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Αρχικά, κόκκινοι και μπλε τέθηκαν αντιμέτωποι στον στίβο μάχης, με φόντο ακόμη μια ασυλία, τον τελευταίο της εβδομάδας που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο έπαθλο.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ως θρίαμβος για τους Κόκκινους, με την Κατερίνα Δαλάκα να έχει 4 στα 4 στα μικτά ματς.

Τα πάντα όμως επισκιάστηκαν από την Ασημίνα που χτύπησε ξανά στο τραυματισμένο της χέρι και ήταν απαρηγόρητη επειδή ήθελε να αγωνιστεί.

Την ίδια ώρα όμως, ο Σταμάτης μίλησε στους συμπαίκτες του για το γεγονός πως έγιναν λάθη στα ματσαρίσματα, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή τους.

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στους παίκτες, ανακοινώνοντας πως ο αγώνας για το μεγάλο έπαθλο θα είναι μικτός με τους Τούρκους All Star!

Μάλιστα, ο επερχόμενος αγώνας με τους Τούρκους Survivors έφερε μνήμες της «εποποιίας» του Σπύρου Μαρτίκα!

Έπειτα από αυτές τις ευχάριστες σκέψεις, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν το 4ο άτομο που θα πάρει μέρος στην Μονομαχία παραμονής-αποχώρησης.

Η επιλογή τους αφορούσε την Αναστασία που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και οδηγείται στον τάκο, την ώρα που η ίδια τόνισε πως η απόφαση των συμπαικτών της ήταν δίκαιη!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα