Survivor 2024 19-4: Το ακατάλληλο πλάνο Χρύσας και Φάνη που τους πρόδωσε…

Survivor 2024 19-4: Στο Survivor είναι πολλές οι ιστορίες αγάπης και ανθρώπων που έχουν έρθει κοντά. Η Χρύσα και ο Φάνης έχουν απασχολήσει σαν… ζευγάρι στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πολλοί παίκτες από το Survivor 2024 έχουν αναφέρει στο παρελθόν πως οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω από φιλία. Δεν μ’ αρέσουν τα κουτσομπολιά και οι θεωρίες συνωμοσίας. Αν και για να το λένε οι παίκτες, κάτι θα έχουν δει ή θα ξέρουν.

Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που πολλές φορές δεν έχουν ισχύσει φήμες. Τουλάχιστον ήταν υπερβολικές. Εδώ όμως δεν είμαστε για να σχολιάζουμε φήμες και τι μπορεί να έχει γίνει πίσω από τις κάμερες.

Το θέμα είναι τι γίνεται όταν συμβαίνουν πράγματα μπροστά στις κάμερες;

Survivor 2024 19-4: Η Χρύσα με τον Φάνη στην παραλία…

Τι έπιασε λοιπόν ο τηλεοπτικός φακός; Τη Χρύσα και τον Φάνη Μπολέτση παρέα στην παραλία σε… ζώνη άνεσης. Κάπως έτσι μπορώ να τη χαρακτηρίσω τη φάση. Διότι, παραπάνω πράγματα δεν υπάρχει λόγος να πούμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και στα υπόλοιπα για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Δεν έχει νόημα.

Πάντως ανάμεσά τους υπάρχει οικειότητα. Δεδομένα πάντως, ο σύντροφός της δεν θα ήταν χαρούμενος με όσα βλέπει. Κατά τα άλλα, ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!



Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
survivor φανησ χρυσα
Τυχαία Θέματα