Survivor 2024: ΒΟΜΒΑ – Χωρίς ψηφοφορία κοινού – Νέες προτάσεις σε μεγάλα ονόματα! (vid)

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Survivor 2024 το οποίο και αναμένεται να είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ, με το κανάλι του ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται να ρίξει το δυνατό του χαρτί στην τηλεθέαση της prime time.

Μάλιστα, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται τη φετινή σεζόν να είναι διαφοροποιημένο καθώς σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής #faystime, θα πραγματοποιηθεί χωρίς ψηφοφορία κοινού.

Αυτή θα είναι και η μεγάλη αλλαγή

που αποφάσισαν οι άνθρωποι του καναλιού προκειμένου να εξελίξουν το παιχνίδι συγκριτικά πάντα με τις προηγούμενες χρονιές.

Survivor 2024: ΒΟΜΒΑ – Νέες προτάσεις σε μεγάλα ονόματα! 

Την ίδια ώρα όμως, το ρεπορτάζ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, αναφέρει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταθέσει ήδη προτάσεις σε μεγάλα ονόματα για να μπούνε στο Survivor.

Όπως διαβάσετε και τις προηγούμενες ημέρες από το Sportime, γίνεται ένας χαμός με τα ονόματα που κυκλοφορούν για το επόμενο Survivor. Ποιοι θα μπουν, ποιοι είναι κοντά να μπουν και τι τελικά θα γίνει.

Σε αυτήν την λίστα ονομάτων υπάρχουν και παλιοί παίκτες αλλά και πρόσωπα που θα προκαλέσουν μεγάλες εκπλήξεις αν μπούνε στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Τα ονόματα που έχουν δεχθεί πρόταση σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής #faystime: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκεντζογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Τζέιμς Καφετζής, Μαρία Αντωνά,Αλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βασίλης Πορφυράκης.

Δείτε τα όσα αναφέρει η εκπομπή για το Survivor 2024:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, ΒΟΜΒΑ –, – Νέες,Survivor 2024, vomva –, – nees