Survivor 24-4: Στα άκρα οι σχέσεις του Φάνη με Γιάννη και Γιώργο – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 24-4: Χαμός θα γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις εντάσεις που είδαμε στα τελευταία επεισόδια να συνεχίζονται ακάθεκτες.

Αρχικά βλέπουμε τον Φάνη να μην είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, βλέποντας ότι ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Γκιουλέκας έχουν απομακρυνθεί από εκείνον.

Οι τρεις τους έκαναν πολλή παρέα όσο ήταν στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής, ωστόσο πλέον όντας και σε διαφορετικές ομάδες, ακόμα και στην ίδια παραλία τα πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά.

Μάλιστα

ο Γιάννης αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα κάποια πράγματα που του έχει κάνει ο Φάνης, για τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να τον συγχωρέσει.

Έτσι φαίνεται ότι οι σχέσεις των τριών ανδρών φτάνουν στα άκρα και τίποτα πλέον δε θα είναι ίδιο μεταξύ τους.

Survivor 24-4: Τρελή κόντρα ανάμεσα σε Δαλάκα – Σταυρούλα!

Οι δύο ομάδες έχουν φυσικά ακόμα έναν αγώνα ασυλίας, όπου τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός περιγράφει επικές μονομαχίες, ενώ βλέπουμε την Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν μία στιγμή που έρχονται πολύ κοντά μέσα στο στίβο μάχης.

Η πρώτη στη συνέχει κατηγορεί τη δεύτερη ότι την έσπρωξε για να πάρει προβάδισμα, κάτι που δε δέχεται.

Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα της λέει ότι πρέπει να προσέχει πώς μιλάει, με την Σταυρούλα να της απαντάει «Γιατί ποια είσαι εσύ;», για να πάρει την απάντηση «Η Κατερίνα Δαλάκα», για να έρθει η νέα της απάντηση «Ε ωραία και εγώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή».

Τα πράγματα έχουν πάρει αρκετά άσχημη τροπή στο ριάλιτι επιβίωσης τους ΣΚΑΪ και μένει να δούμε πότε και αν θα σταματήσουν αυτές οι κόντρες.

Πάντως όσον αφορά τον αποψινό νικητή, εμείς σας έχουμε δώσει ήδη την πρώτη μας εκτίμηση για την ομάδα που θα πανηγυρίσει.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα