Survivor 3-5: Οι Μπλε με τους Τούρκους στο Κουρασάο – Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Θοδωρής (vids)

09:25 3/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 3-5: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Μεγάλη Πέμπτη 2  Μαΐου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια αποχώρηση.

Η νέα αποχώρηση στο Survivor, είχε ανδρικό άρωμα καθώς τίτλους τέλους στον Άγιο

Δομίνικο έριξε μετά από αρκετές εβδομάδες παρουσίας ο Θοδωρής Τουρκογιώργος, όπως ακριβώς σας είχε προϊδεάσει το Sportime.

Survivor 3-5: Οι Μπλε με τους Τούρκους στο Κουρασάο – Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Θοδωρής

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς μέχρι και την αποχώρηση συνέβησαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Αρχικά, οι παίκτες του ελληνικού Survivor συναντήθηκαν με εκείνους του Survivor All Star από την Τουρκία και μονομάχησαν σε ένα μεικτό αγώνα με έπαθλο ένα ταξίδι στο νησί του Κουρασάο.

Οι Μπλε αποδείχθηκε πως… το βρήκαν καλύτερα, παίρνοντας τη νίκη εναντίον των Κόκινων Κόκκινοι με σκορ 12-8.

Μάλιστα, η του Γιώργου Γκιουλέκα εναντίον του Ογκεντάι, αλλά και του Φάνη κόντρα στον Ατακάν ήταν εκείνες που ξεχώρισαν.

Έπειτα ήρθε η ώρα της μεγάλης μονομαχίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για αποχώρηση, Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Θοδωρή Τουρκογεώργο και Αναστασία Τσέρου.

Οι δύο τελευταίοι έμελλε να δώσουν την τελική μονομαχία μέσα σε βροχή, με την Αναστασία να επικρατεί με 4-0 και τον Θοδωρή να αποχωρεί μετά από 12 εβδομάδες παραμονής.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 3-5, Μπλε, Τούρκους, Κουρασάο – Επιστρέφει, Ελλάδα, Θοδωρής,Survivor 3-5, ble, tourkous, kourasao – epistrefei, ellada, thodoris