Survivor 6-5: Η νίκη των κόκκινων, η έξαλλη Ασημίνα και η Σταυρούλα που βγήκε στον… τάκο (vid)

10:45 6/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 6-5: Και τι δεν έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής (5/5) το οποίο είχε… άρωμα Πάσχα φυσικά.

Πριν αρχίσουν τα δύσκολα στο Survivor, οι παίκτες τσούγκρισαν τα αυγά τους , ενώ η Κατερίνα παραδέχθηκε πως «…για το αρνί και το κατσίκι ξεχνάω και τις ασυλίες»!

Λίγο αργότερα οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχης και εκεί

είχαμε τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό της Αναστασίας στο κεφάλι που έκανε άπαντες να τρομάξουν και να σπεύσουν να βρεθούν κοντά της για να τη βοηθήσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να της περαστεί κολάρο και να διακομισθεί για τις πρώτες βοήθειες.

Survivor 6-5:

Λίγο αργότερα είδαμε πλάνα από το εξωτικό Κουρασάο όπου οι Μπλε ομάδες Ελλήνων και Τούρκων ξεφαντώνουν παρέα!

Μάλιστα οι Μπλε αφηγήθηκαν τις περιπέτειες τους στο Κουρασάο και οι Κόκκινοι… τις αναποδιές του καιρού.

Επιστρέφοντας και πάλι στο αγωνιστικό κομμάτι οι Κόκκινοι δυσκολεύονταν να «καταπιούν» τις συνεχόμενες ήττες και τα χαμένα έπαθλα. Πάντως εκτίμησαν οτι μετά την αποχώρηση της Αναστασίας οι Μπλε θα βρίσκονται σε δύσκολη θέση κάτι που τελικά αποδείχθηκε στο τέλος του επεισοδίου.

Η Κατερίνα ήταν εκείνη που έδωσε τη μεγάλη νίκη στους Κόκκινους με σκορ 10-8 νικώντας στο μεταξύ τους αγώνα τον Φάνη. Οι Κόκκινοι εξασφάλισαν έτσι την πρώτη ασυλία, το πασχαλινό έπαθλο και έναν πόντο για για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας όπως εξήγησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Στο συμβούλιου του νησιού που ακολούθησε είδαμε τους κόκκινους να ευχαριστιούνται και με το παραπάνω το πασχαλινό τραπέζι που κέρδισαν, αλλά και το παράπονο της Μπλε ομάδας σχετικά με την ξαφνική απουσία της Ασημίνας από τους αγώνες.

Όσα είπε η μπλε ομάδα πάντως έκαναν έξαλλη την Ασημίνα που αντέδρασε έντονα.

Εν συνεχεία ακολούθησε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας ως ηττημένη φυσικά. Εν τέλει η Σταυρούλα ήταν εκείνη που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση όπως άλλωστε σας είχε αποκαλύψει το Sportime. H ίδια ισχυρίστηκε για το γεγονός: «Εγώ ζήτησα από τα παιδιά να με ψηφίσουν».

Φυσικά το Sportime σας έχει ήδη προϊδεάσει και τι θα δούμε στη συνέχεια του Survivor, καθώς σε μια πρώτη εκτίμηση σας ετοιμάζει για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Survivor 6-5, Ασημίνα, Σταυρούλα,Survivor 6-5, asimina, stavroula