Survivor αποχώρηση 25/1: Αυτός είναι ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση! (vid)

Survivor αποχώρηση 25/1: Εκτός από αγώνισμα ασυλίας, έχουμε και συμβούλιο του Νησιού και προτεινόμενο προς αποχώρηση!Survivor αποχώρηση 25/1

Survivor αποχώρηση 25/1: Εδώ τα καλά τα νέα, εδώ τα φρέσκα τα ωραία! Για το Survivor πάντα μιλάμε, για τι άλλο; Αρχή εβδομάδας, ξεκίνημα με αγώνισμα ασυλίας δηλαδή. Σε ένα ακόμα παιχνίδι που αναμένεται να μας κρατήσει σε αγωνία.

Μεγάλη.

Το ζήτημα είναι όμως πως στη συνέχεια έχουμε συμβούλιο του Νησιού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι εκεί θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα γίνει. Δεν είναι όλα απλά και εύκολα, ούτε εκεί. Στο να βγάλουμε άκρη και να γνωρίζουμε ποιος θα ψηφιστεί.

Μην ξεχνάμε πως αυτή τη φορά θα έχουμε και αλλαγή στον τρόπο που γίνεται η ψηφοφορία στο Survivor. Ο κόσμος θα ψηφίζει πλέον τον παίκτη που επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί θα τα βρουν… σκούρα κάποιοι.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται με την Ανθή Σαλαγκούδη. Εκτίμησή μας και το έχουμε αναφέρει είναι πως η Σαλαγκούδη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα τελειώσει σύντομα από το παιχνίδι. Αυτό βέβαια για να συμβεί θα πρέπει να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.

Αυτούς της κόκκινης ομάδας. Θα ψηφιστεί όμως; Μαθαίνουμε πως η μία από τις δύο υποψήφιες θα είναι όντως η Ανθή Σαλαγκούδη. Από κοντά όμως είναι και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Μία από τις δύο είναι αυτή που θα βγει προτεινόμενη προς αποχώρηση. Το μεγάλο θέμα είναι πως δεν θα προταθεί, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ο Περικλής Κονδυλάτος…

Εδώ θα είμαστε για το οριστικό της ψηφοφορίας…

Το τρέιλερ του σημερινό επεισοδίου

Το άρθρο Survivor αποχώρηση 25/1: Αυτός είναι ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση! (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα