Survivor αποχώρηση 27-4: Οι μονομαχίες θα είναι για το ποιος θέλει να μείνει ή να φύγει;

Survivor αποχώρηση 27-4: Τι θα γίνει με τις μονομαχίες στο Survivor από εδώ και πέρα; Πόσοι παίκτες θέλουν να φύγουν από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι και Μαχητές είναι σε οριακές καταστάσεις. Κάποιοι παίκτες είναι έμπειροι και γνωρίζουν τι τους περιμένει στο Survivor 2024, κάποιοι άλλοι όχι. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, κι ας έχουν ακουστεί τόσα και τόσα σενάρια.

Οι δυσκολίες είναι αρκετές. Δεν είναι μόνο το

φαγητό. Το να μένεις σε πρόχειρα καταλύματα, ή σε καλύβες, ή να είσαι συνέχεια στην παραλία δεν είναι απλό πράγμα. Πόσο μάλλον αν έχεις να μιλήσεις και να δεις τους δικούς σου ανθρώπους για μήνες.

Ο Γιάννης Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor. Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για το αν… έδωσε τη μονομαχία. Αυτό πάντως μοιάζει να είναι το πιθανότερο σενάριο. Αυτό σημαίνει πως έφτασε στην υποψηφιότητα, τρόπον τινά, επίτηδες.

Αυτό θα έχουμε από εδώ και πέρα;

Survivor αποχώρηση 27-4: Τι θα συμβεί;

Θεωρητικά, όσοι παίκτες είχαν θέμα αποχώρησαν. Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ήδη στην Ελλάδα. Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου έχουν φύγει επίσης. Μάλλον όμως είναι πολλοί που έχουν κλατάρει.

Για τον Γιάννη Περπατάρη δεν είχαμε πάρει χαμπάρι, για παράδειγμα. Πολύ πιθανό να μην είναι ο μόνος, Η συχνή απουσία της Αναστασίας εσχάτως, είναι ένα θέμα. Ας ελπίσουμε να μην χαλάσει η αγωνία της μονομαχίας και κυρίως να κρατήσει τον χαρακτήρα της.

Με άλλα λόγια, να μονομαχούν παίκτες που θέλουν να μείνουν και όχι να φύγουν.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα