Survivor αποχώρηση 29/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor αποχώρηση 29/3: Έχουμε το οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα. Αυτός ο παίκτης είναι πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει.Survivor αποχώρηση 29/3

Survivor αποχώρηση 29/3: Τα γνωστά. Όσα ξέρετε. Και ασφαλώς και τα ξέρετε. Μιλάμε για Δευτέρα στο Survivor. Το sportime.gr είναι έτοιμο να κάνει το κομμάτι της. Όπως πάντα είμαστε στις

επάλξεις και θα είμαστε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα γεμάτα επεισόδια που έχουμε κάθε Δευτέρα. Όλες τις καθημερινές για να είμαστε ακριβείς.

Έχουμε αγώνισμα για την ασυλία αυτή την εβδομάδα. Και σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Επομένως ξέρετε ποια είναι αυτή που πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού σαν θεατής. Και γνωρίζετε επίσης και ποια είναι αυτή που θα πρέπει να ψηφίσει κάποιον παίκτη προς αποχώρηση. Έναν, μέχρι νεωτέρας.

Πάμε στο προκείμενο. Πριν από αυτό βέβαια να σας θυμίσω κάτι άλλο. Τον παίκτη που δεν μπορεί να ψηφιστεί απόψε. Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία. Άρα θα είναι κι αυτός που στο επεισόδιο της Τρίτης θα επιλέξει και έναν υποψήφιο ακόμα από την ομάδα του. Η τηλεθέαση πάλι στα ύψη.

Δείτε τα όσα αποκάλυψαν στο κανάλι του Φαλήρου

Η κόκκινη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει παίκτη προς αποχώρηση. Αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος. Γνωστός και μη εξαιρετέος για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Τριαντάφυλλος ασφαλώς. Μπορεί στην παρτάρα της ένωσης να είχαμε… νέες συμμαχίες και ο Ντάφυ να προσπάθησε να φανεί αρεστός σε όλους, ωστόσο το θέμα του με τους συμπαίκτες του δεν το έλυσε. Και δεν θα το λύσει όσο δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά. Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, θα είναι αυτός που θα ψηφιστεί από την κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού.

Διαβάστε επίσης 

Δεν θα πιστέψετε ποιον παίκτη πάει να πάρει ο Άρης!

MasterChef: Αποκάλυψη! Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα