Survivor διαρροή 21/5: Ποιος κερδίζει απόψε; (videos)

Survivor διαρροή 21/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τρίτης (21/5). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Πρόκειται για ένα ακόμα έπαθλο φαγητού. Αρκετά μεγάλο κι αυτό και αφορά την ομάδα που έχει προβάδισμα νίκης.

Πολύ πιθανό και απόψε το βράδυ η τουρκική μετάδοση να προπορευτεί της ελληνικής. Αυτό σημαίνει

πως θα ξέρουμε το τελικό σκορ, πριν το δούμε στην ελληνική τηλεόραση. Θα κάνουμε Live βέβαια, σε κάθε περίπτωση. Πάμε παρακάτω. Τα τουρκικά social media αναφέρουν, μέσες άκρες, πως έκαναν λάθος σε ότι έχει να κάνει με το χθεσινό αγώνισμα. Εξήγησαν μάλιστα πως το λάθος ήταν επειδή η νίκη της μαύρης ομάδας αφορά όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης!

Survivor διαρροή 21/5

Αν δεν ξημερώσει στον Άγιο Δομίνικο, να ξυπνήσει ο άνθρωπός μας να μιλήσουμε το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε. Είδατε τι έγινε σε ότι αφορά τη διαρροή της Δευτέρας. Έλεγαν για νίκη των μαύρων, αλλά τελικά η μαύρη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε.

Θυμηθείτε τα highlights του επεισοδίου της Δευτέρας.

Ο στίβος μάχης όμως είναι τέτοιος που ευνοεί τη μαύρη ομάδα. Στον τελικό στόχο μάλιστα υπάρχουν απλά μερικά αντικείμενα που στέκονται. Εύκολο να πέσουν. Οι μαύροι φτάνουν, σχεδόν πάντα, πιο γρήγορα στον τελικό στόχο. Άρα έχουν προβάδισμα νίκης απόψε.

Μέσα στην ημέρα θα έχουμε ενημέρωση από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο για την οριστική διαρροή. Εξάλλου. Βέβαια έχουμε και αποχώρηση στο αποχινό επεισόδιο. Εκεί μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια παίκτρια αποχωρεί. Δείτε ΕΔΩ.

Το τρέιλερ έχει ενδιαφέρον για μία ακόμη φορά. Δεν αφήνει πολλά να καταλάβεις. Δείχνει νίκες για όλους.

Δείτε κι εσείς και θα καταλάβετε



Follow Sportime_media
Follow sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



The post Survivor διαρροή 21/5: Ποιος κερδίζει απόψε; (videos) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα