Survivor highlights 1/2: Τέλος ο Σωτήρης Λαμάι – Τα παράτησε για να παραμείνει ο Σταμάτης (vids)

09:40 1/2/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor highlights 1/2: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (31/1) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια αποχώρηση.

Η νέα αποχώρηση στο Survivor,

είχε ανδρικό άρωμα καθώς τρεις παίκτες από τους Μαχητές και ένας από τους διάσημους έδωσαν μάχη για την παραμονή τους.

Survivor highlights 1/2: Τέλος ο Σωτήρης Λαμάι – Τα παράτησε για να παραμείνει ο Σταμάτης

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς μέχρι και την αποχώρηση συνέβησαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Αρχικά, στο κόκκινο στρατόπεδο, υπήρξε διχογνωμία για την ψήφιση του Αλέξη Παππά.

Φυσικά, υπήρχε και το αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού, εκεί όπου είχαμε μια τεράστια ανατροπή, με τους Μαχητές να γυρνούν την εις βάρος τους κατάσταση και με ένα απίθανο σερί 7-0 στο φινάλε να είναι οι νικητές με τελικό σκορ 12-9.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε μια κόντρα Λαμάι – Σάββα με τον έναν να απευθύνεται στον άλλον και να λέει: «Να σε δω στη μονομαχία πώς θα τρέχεις».

Με αυτόν τον τρόπο άμεσα άπαντες έστρεψαν την προσοχή τους στο αγώνισμα της αποχώρησης, εκεί όπου ο Νίκος Γκάνος, δήλωσε μπροστά στις κάμερες πως αν φύγει ο Αλέξης Παππάς, ίσως να είναι λίγο καλύτερα για την ψυχολογία της κόκκινης ομάδας.

Ο Σωτήρης Λαμάι ήταν όμως αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι και η αποχώρησή του ήταν, τρόπον τινά, οικειοθελής καθώς σταμάτησε να προσπαθεί προκειμένου να φύγει και να παραμείνει ο Σταμάτης.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι από το Survivor με το Sportime να σας έχει ενημερώσει για τα χρήματα που θα λάβει από την παρουσία του στο παιχνίδι.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα