Survivor highlights 17/1: Χαμός με Διάσημους και Μαχητές – «Η λέξη σεβασμός για τους Μπλε είναι άγνωστη»

Survivor highlights 17/1: Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης, που είδαμε καβγάδες μεταξύ των ομάδων, αλλά και εσωτερικά αυτών.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν με τον Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος ανέφερε ότι οι Μπλε δεν ξέρουν τι πάει να πει σεβασμός και το μόνο που θέλουν είναι να δείξουν ότι είναι κάποιοι, ενώ την ίδια ώρα οι Μαχητές αναφέρουν ότι η Ασημίνα είναι αυτή που δε σέβεται κανέναν και τους ειρωνεύεται.

Από

κει και πέρα, υπάρχει και μία συζήτηση μέσα στους Διάσημους, αφού ο Αλέξης Παπάς, μετά την υποψηφιότητα του, που έχει αφήσει σε σοκ αρκετούς παίκτες και των δύο ομάδων, αποφασίζει να τους μιλήσει.

Σε αυτή τη συζήτηση τονίζει ότι νιώθει πως οι συμπαίκτες του έφτιαξαν μία υποομάδα, ενώ στη συνέχεια και πριν το αγώνισμα, παραδέχεται στον Γιώργο Λιανό, ότι μάλλον έφερε δυσφορία στους συμπαίκτες του με τα όσα τους είπε.

Survivor highlights 17/1: Η… μπίλια έκατσε στο κόκκινο!

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες θα έπρεπε να αγωνιστούν σε ένα δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος είχε ταχύτητα, στόχο και φυσικά δύναμη.

Εκεί οι Κόκκινοι δεν είχαν άλλα περιθώρια, έχοντας κάνει ένα αρνητικό σερί με αποτελέσματα και έχοντας ήδη δύο παίκτες υποψήφιους.

Ο αγώνας ήταν πραγματικά συγκλονιστικός και κρίθηκε στο flag race, εκεί που η Κατερίνα Δαλάκα ήταν πιο ψύχραιμη, πήρε τη νίκη για τους Διάσημους όπως σας είχαμε αποκαλύψει άλλωστε και άρχισε να φωνάζει «Άντε γιατί είχαμε πάρει πολύ αέρα».

Ενώ στη συνέχεια είδαμε στις παραλίες τις αντιδράσεις των ομάδων μετά το αποτέλεσμα, αυτής της σκληρής αναμέτρησης, που ήταν σίγουρα για γερά νεύρα.

Survivor highlights 17/1: Περίεργες συμπεριφορές βλέπει ο Αλέκης Παπάς!

Στο συμβούλιο του νησιού φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε συγκινήσεις. Αρχικά είχαμε δει νωρίτερα τον Άγγελο να ζητά να είναι εκείνος υποψήφιος προκειμένου να σώσει τον Ρομπ, κάτι που έχει δημιουργήσει εντάσεις μέσα στην ομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός την ίδια στιγμή αποκαλύπτει ότι έρχονται σύντομα αγώνες διαφορετικού τύπου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις προσθήκες στις ομάδες που έχουν… κλειδώσει. Μετά την ψηφοφορία των Μαχητών και την κάλπη που έβγαλε τον Ρομπ, ο Αλέξης Παπάς τονίζει ότι βλέπει πολύ περίεργες συμπεριφορές στην Μπλε ομάδα, ενώ ανοίγει συζήτηση και με τον Άγγελο.

Πλέον έχει έρθει η ώρα για τους τελικούς υποψήφιους, αφού και ο Γιάννης ως MVP ρίχνει στον… τάκο τον Νίκο Γκάνο.

Έτσι έχουμε τον Ρομπ, τον Νίκο, τον Αλέξη και τον Παύλο, να… παλεύουν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα