Survivor: Ο Τζειμς Καφετζής θέλει την βοήθεια μας για να μάθει τι είναι αυτό!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, βρίσκεται στη Ρόδο και βρήκε στη θάλασσα κάτι πολύ παράξενο.

Ο Τζέιμς Καφετζής που έγινε γνωστός κυρίως μέσα από το Survivor στο οποίο άφησε το δικό του στίγμα και είδε την αναγνώριση από μεγάλο αριθμό του τηλεοπτικού κοινού, βρίσκεται στη Ρόδο και περνάει χαλαρές στιγμές.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ,

είναι ιδιαίτερα ενεργός στα Social Media και φροντίζει να κρατάει «ζεστούς» τους ακόλουθούς του, ζητώντας τους να πουν την γνώμη τους για αρκετά θέματα.

Έτσι και τώρα, όπου  βρήκε ένα κάτι πολύ παράξενο στη θάλασσα κάνοντας βόλτα με το σκάφος του, το οποίο γέμισε με απορία όσους είδαν το στόρι που ανέβασε.

Ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους φανς του ότι δεν γνωρίζει τι είναι και ζήτησε τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι παραπάνω σε κάτι που πραγματικά φαίνεται πολύ σπάνιο. «Παιδιά ούτε εγώ ξέρω τι είναι. Αν κάποιος έχει ιδέα let me know», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μοιάζει με το κέλυφος μία χελώνας, σαν μία πέτρα με «αποτύπωμα» πάνω κάτι που μοιάζει με αστερία. Πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε περί τίνος πρόκειται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «έχει μέλι» – Αυτή η παίκτρια τον προσέγγισε ξανά!

Just the 2 of Us – Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει σε κανάλι έκπληξη!

Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος του νησιού

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα