Survivor προτεινόμενοι 24/4: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει!

Survivor προτεινόμενοι 24/4: Θυμίζουμε. Αυτό το Survivor δεν έχει ψηφοφορία κοινού ακόμα. Πλέον, το αγωνιστικό κομμάτι είναι που κρίνει το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Δεν έχουμε ακόμα Survivor spoiler. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι θα κάνετε εσείς. ΨΗΦΙΣΤΕ!

Η παράδοση στο Sportime συνεχίζεται. Παλιά, στην ψηφοφορία

του κοινού στο Survivor είχαμε τη δυνατότητα θετικής ψήφου. Αυτή θα είναι η διαδικασία και όταν θα επανέλθει η ψηφοφορία. Όποτε κι επανέλθει. Μπορεί αυτό να γίνει στην τελική φάση, ίσως όμως και λίγο νωρίτερα.

Εμείς θέλαμε να δούμε τι συμβαίνει από την αντίθετη πλευρά. Αυτός ήταν ο λόγος που μείναμε σε αυτό και θα το έχουμε και φέτος. Ψηφίζουμε με αρνητικό τρόπο.

Για πρώτη φορά έχουμε γυναίκες και άνδρες μαζί σε μονομαχία. Γιάννης Περπατάρης, Χριστόφορος Ταξίδης, Δώρα Νικολή από τους κόκκινους. Από την μπλε πλευρά είναι ο Θοδωρής Τουρκογιώργος. Όλοι τους έχουν επιβιώσει τουλάχιστον μία φορά της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Ποια θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Σημασία έχει όμως να μας πείτε τη δική μας γνώμη. Με αποχώρηση αυτή τη φορά…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Survivor προτεινόμενοι 24/4: Ποια θέλετε να αποχωρήσει;

Παρακάτω έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον παίκτη που δεν θέλετε να είναι στο Survivor 2024.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα