Survivor spoiler 14/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 14/3: Πρώτη φορά στο φετινό Survivor κέρδισαν οι Μαχητές έπαθλο επικοινωνίας. Την περασμένη εβδομάδα. Έως τώρα, στο Survivor 2024 αυτά είχαν κόκκινη απόχρωση. Τι θα γίνει στο 5ο έπαθλο επικοινωνίας στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Πρώτη φορά με τις νέες ομάδες θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας. Ωστόσο, η εβδομάδα ήταν περίεργη. Στους κόκκινους δεν παίζουν σχεδόν όλοι οι καλοί παίκτες. Δαλάκα, Ασημίνα και Φάνης. Κάνει

υπομονή η παραγωγή. Διότι, η τηλεθέαση θα υποστεί ζημιά αν έφευγαν όλοι αυτοί. Την ίδια ώρα, οι μπλε δεν είχαν τον Τζέιμς. Και το κακό σε όλο αυτό είναι πως δεν έμεινε ανεπηρέαστη και η Σταυρούλα.

Πιο σημαντικό βέβαια από το έπαθλο επικοινωνίας, μαζί και φαγητού, είναι η αποχώρηση. Από νωρίς αναφέραμε ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor απόψε. Δείτε ΕΔΩ ποια είναι αυτή, σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα λάβει την ενημέρωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η εβδομάδα κύλησε όπως περιμέναμε. Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι και πήραν τρεις ασυλίες. Το σκορ με τις νέες ομάδες είναι στο 3-1. Ωστόσο, πολλές είναι οι φορές που αυτά πάνε περίπατο. Ειδικά όταν μιλάμε για έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor spoiler 14/3: Αυτοί το έπαθλο επικοινωνίας!

Το σκορ συνολικά στα έπαθλα επικοινωνίας είναι ίδιο με το κανονικό. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι είναι μπροστά με 3-1. Ακόμα η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων είναι υπό συζήτηση. Το αγώνισμα είναι αρκετά απαιτητικό, η πείνα έχει εκνευρίσει τους παίκτες και αυτό είναι φανερό στο trailer.

Επιπρόσθετα, οι παίκτες παίζουν πολλά runs εξαιτίας των απουσιών. Αυτό φέρνει κόπωση και νεύρα στο τέλος αν τελικά δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόψε που έχει και συναισθηματική αξία το πράγμα, τι θα γίνει.

Που θα κάτσει η μπίλια, στο μπλε ή στο κόκκινο;

Στο κόκκινο…

Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Το συνολικό σκορ της εβδομάδας θα φτάσει στο 4-1 υπέρ τους.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα