Survivor spoiler 15-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

Survivor spoiler 15-5: Τέταρτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας στην 19η εβδομάδα του Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές; Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Καιρός ήταν να βρεθεί μια άκρη με το οριστικό Spoiler για μια ασυλία με Έλληνες και Τούρκους. Ήρθε μέσω αξιόπιστου λογαριασμού στο YouTube.

Καλοδεχούμενο. Βέβαια, τα όσα έλεγε η Δανάη όλη την εβδομάδα για το τελικό σκορ στις ασυλίες βγαίνει. Για το πόσες θα κερδίσουν οι μεν και πόσοι οι δε…

Αυτή τη φορά έχουν λίγο μεγαλύτερη αξία οι ασυλίες. Διότι, οι Μαχητές έχουν μείνει μόλις τρεις και όλοι άνδρες. Η Σταυρούλα τέθηκε νοκ-άουτ και έφυγε από το νησί. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για την ίδια. Τα γόνατά της ήταν πρησμένα, δεν μπορούσε να αγωνιστεί άλλο.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Δώρα Νικολή και Χριστόφορος Ταξίδης είναι άλλοι δύο. Το ερώτημα ήταν αν θα είχαμε μόνο κόκκινους υποψήφιους προς αποχώρηση, ή θα είχαμε κι έναν μπλε.

Θα έχουμε για πρώτη φορά έναν 4-0 στις ασυλίες στο Survivor 2024; Τι θα γίνει, λοιπόν, στην αποψινή ασυλία;

Survivor spoiler 15-5: Αυτοί παίρνουν την 4η ασυλία!

Το Sportime έχει δώσει την απάντηση από την ανάρτηση για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Ε, δεν θα πέφτανε έξω σε όλες τις εκτιμήσεις. Αλίμονο.

Οι Μαχητές κυνήγησαν ένα ακόμα σερί νικών.

Οι Διάσημοι ήθελαν την αντίδραση και μείωση του σκορ. Διότι, οι επιδόσεις του ήταν κακές. Τα κατάφεραν;

ΝΑΙ…

Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κερδίζουν την 4η ασυλία της 19ης εβδομάδας στο Survivor. Η ενημέρωση είναι οριστική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα