Survivor spoiler 7/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

20:15 7/3/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler 7/3: Το Survivor έχει μια παράδοση. Ειδικά το Survivor 2024. Το έπαθλο επικοινωνίας πηγαίνει στους Διάσημους. Τις περισσότερες φορές. Τι θα συμβεί απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;. Έχουμε το οριστικό και επιβεβαιωμένο Survivor spoiler. Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι Μαχητές ισοφάρισαν για πρώτη φορά στο Survivor.

Πλέον είμαστε σε ισορροπία. Από 18 νίκες έχει η κάθε ομάδα. Τρεις διαδοχικές ασυλίες πήραν οι μπλε. Ένα πρόβλημα έχουν μόνο οι μπλε. Τα περισσότερα παιχνίδια με έπαθλα φαγητού, τα χάνουν. Το δε αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας δεν το έχουν κερδίσει ποτέ μέχρι στιγμής.

Τρία έχουν γίνει έως τώρα, όλα τα έχασαν. Ακόμα και σε περιόδους που είχαν καλή φόρα και καλή ψυχολογία. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Διότι, το σερί τους είναι εξαιρετικό. Επιπρόσθετα, οι απουσίες καλών παικτών στους Διάσημους συνεχίζουν να υφίστανται.

Βέβαια, το σημαντικό γεγονός της ημέρας στο Survivor είναι το ποιος θα αποχωρήσει. Ποια παίκτρια δηλαδή θα δούμε εκτός. Διαβάστε ΕΔΩ ποια αποχωρεί απόψε. Τα έχουμε βάλει όλα από νωρίς.

Τι έχουμε όμως όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας; Ποιος θα κερδίσει;

Survivor spoiler 7/3: Αυτοί το έπαθλο επικοινωνίας!

Έχουμε πει και αναφέρει πολλές φορές πως στο έπαθλο επικοινωνίας δεν παίζει ρόλο τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στην εβδομάδα. Δεν έχει σημασία τίποτε. Διότι, οι παίκτες επιθυμούν να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους πάση θυσία.

Επιπρόσθετα, υπάρχει και έπαθλο φαγητού. Μην το ξεχνάμε πως κι αυτό δίνει ένα τεράστιο κίνητρο. Στα αγωνίσματα για την ασυλία είναι εύκολο να τα παρατήσει μία ομάδα από ένα σημείο και μετά. Στην επικοινωνία και το φαγητό, πάντα ελπίζεις μέχρι το τέλος.

Θα συνεχίσουν το σερί με τα έπαθλα επικοινωνίας οι Διάσημοι;

ΟΧΙ…

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας για πρώτη φορά φέτος. Το συνολικό σκορ θα φτάσει στο 18-19 για την μπλε ομάδα.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα