Survivor spoiler αποχώρηση 18/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 18/2: Το Survivor είναι ξανά εδώ. Με όλα τα κομφόρ στο μενού. Αγώνισμα για την 1η ασυλία, συμβούλιο του νησιού, ψηφοφορία και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης στον τάκο στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Από της στιγμή που υπάρχει φημολογία, διαρροές και σίγουρα κανάλια ενημέρωσης για Survivor

spoiler είναι πιο εύκολο. Βγάζεις άκρη, επιβεβαιώνεις πράγματα όταν έχουν ήδη… σπάσει. Βέβαια, η επιβεβαίωση είναι σημαντική. Διότι, στο Survivor 2024 είναι δύσκολο σπορ το να μαθαίνουμε τα πάντα.

Καλά πάει ωστόσο, παρότι ξεκίνησε με κάποιες δυσκολίες το θέμα. Το spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία είναι οριστικό και επιβεβαιωμένο. Δεν σηκώνει καμία απολύτως αμφιβολία. Έμενε να μάθουμε αν τελικά θα έχουμε και επιβεβαίωση για τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση. Και έχουμε….

Survivor spoiler αποχώρηση 18/2: Αυτός στον τάκο!

Ήταν μεγάλο το φαβορί για να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα είναι. Οι Διάσημοι είναι η ομάδα που θα πρέπει να βγάλουν παίκτη προς αποχώρηση. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι θα κάνουν το πρώτο βήμα για να μάθουμε το φύλο του παίκτη που θα αποχωρήσει θα είναι άνδρας ή γυναίκα.

Γυναίκα έχασαν την περασμένη εβδομάδα οι Διάσημοι, άνδρα θα ψηφίσουν αυτή τη φορά. Η Ζωή Ασουμανάκη έφυγε την περασμένη, ένας ακόμα νέος παίκτης θα ακούσει το όνομά του την 7η εβδομάδα.

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Κι αν δεν αρχίζει να αποκτά εξοικείωση με τους στίβους μάχης, δεν θα γλιτώσει εύκολα…

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 182, ΟΡΙΣΤΙΚΟ Αυτός, 1ος,Survivor, 182, oristiko aftos, 1os