Survivor spoiler αποχώρηση 28/1: Η σταθερά Ρομπ και οι Λαμάι, Άιρα που μπορούν να ψηφιστούν!

Survivor spoiler αποχώρηση 28/1: Την 1η ασυλία ακολουθεί και το συμβούλιο του νησιού. Είπαμε, το Survivor έχει αλλαγές, ωστόσο μερικά πράγματα παραμένουν σταθερά. Ένα από αυτό έχει να κάνει με την ψηφοφορία του πιο αδύναμου μέλους (θεωρητικά) μιας ομάδας.

Δεν έχουμε Survivor spoiler για τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Τον πρώτο από τους πολλούς που

θα προκύψουν κι αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η πρόβλεψή μου, έτσι πρόχειρα, λέει πως θα πήξουμε στο μπλε αυτή την εβδομάδα. Μένει να δούμε αν θα βγω αληθινή.

Πάντως, το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία είναι οριστικό και κλειδωμένο. Ξέρουμε ποια θα είναι η εκκίνηση της 4ης εβδομάδας στο Survivor 2024 και μένει να δούμε πως θα χειριστούν οι χαμένοι την κατάσταση.

Μην ξεχνάμε πως σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε μια σημαντική αλλαγή. Οι νέοι παίκτες μπορούν να ψηφιστούν. Αυτό σημαίνει πως Οι Ντάνιελ Νούρκα και Ζωή Ασουμανάκη από τους κόκκινους και Σωτήρης Λαμάι, Άιρα από τους μπλε δεν έχουν πλέον ασυλία.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/1: Ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν έναν παίκτη στον τάκο. Αυτοί είναι οι χαμένοι, αυτοί θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο συνήθης ύποπτος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Ρομπ που χάνει πόντους συνεχώς. Μόνο που η κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες έχει αλλάξει.

Οι μπλε έχουν δείξει πως είναι ένα σύνολο με καλό κλίμα και σχετικά δίκαιο στις κρίσεις του. Βέβαια, η επιλογή της Δώρας την περασμένη εβδομάδα ήταν ανεξήγητη. Διότι, αυτό ήταν ένα αχρείαστο ρίσκο. Όσο καλή κι αν είναι μια παίκτρια, λάθος είναι να ρισκάρεις να την χάσεις. Τέλος καλό όλα καλά για τους Μαχητές τελικά.

Πάντως, όταν πρέπει να βγάλουν παίκτη στον τάκο για πρώτη φορά ψηφίζουν δίκαια. Ο πιο αδύναμος παίκτης είναι ο Σωτήρης Λαμάι και είναι πολύ πιθανή επιλογή. Δεν έχει κάνει και την καλύτερη εντύπωση στην καλύβα άλλωστε. Αυτός είναι το φαβορί, ασχέτως αν έχει βρει τρόπο να είναι επιδραστικός στο παιχνίδι. Ο Ρομπ είναι μια επιλογή επίσης.

Και η Άιρα πάντως είναι ένα όνομα που δεν αποκλείεται να ακούσουμε. Ωστόσο με δύο νίκες (και βλέπουμε) έως τώρα στην ασυλία δεν το λες και πιθανό. Αλλά η πραγματικότητα είναι μία: Οι νέοι παίκτες έχουν αυτό το κακό, εκτός και προσαρμοστούν άμεσα. Σπάνιο φαινόμενο. Το επικρατέστερο σενάριο θεωρητικά αυτό είναι. Ένας από τους δύο καινούργιους να είναι στον τάκο. Η Άιρα δίνει πόντους. Ο Σωτήρης Λαμάι το παίζει τραυματίας. Πάλι Ρομπ;

Με τρεις χαμένους πόντους ο Ρομπ είναι φαβορί για υποψήφιος. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν οι Μαχητές βέβαια…

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα