Survivor spoiler αποχώρηση 4/4: Αυτή είναι το φαβορί να φύγει!

23:47 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler αποχώρηση 4/4: Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί για την παίκτρια που αποχωρεί. Μέχρι τότε όμως υπάρχει μια ισχυρή εκτίμηση για το φαβορί που θα αποχωρήσει. Αυτή πιστεύουμε πως θα φύγει από τις τέσσερις υποψήφιες από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντα κρατάμε επιφύλαξη σε όσα λέμε. Διότι, οι ανατροπές στο Survivor είναι πολλές. Λίγες βέβαια, αλλά υπαρκτές και στο Survivor

2024. Ωστόσο, από τις τέσσερις υποψήφιες και τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, μπορούμε να κάνουμε μια ασφαλή εκτίμηση. Στη θεωρία τουλάχιστον.

Άιρα Αντομαϊτίτε, Ιωάννα Τζαβέλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση. Δύο από τους Διάσημους, δύο κι από τους Μαχητές., Απόλυτη ισορροπία. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτή η παίκτρια να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η τελευταία ασυλία ήταν κόκκινη. Αυτή η νίκη έβγαλε την Σταυρούλα στον τάκο. Μόνο που η Σταυρούλα δεν μας απασχολεί στα φαβορί αποχώρησης. Σε καμία περίπτωση.

Survivor spoiler αποχώρηση 4/4: Αυτή το φαβορί…

Η Σταυρούλα θα παραμείνει στο παιχνίδι. αυτό είναι σχεδόν σίγουρο και δεδομένο.

Η Ιωάννα Τζαβέλα είναι σε καλή κατάσταση. Θα βρει τρόπο να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχει και το πλεονέκτημα. Δεν θα βρει την Σταυρούλα σε μονομαχία. Είτε την Άιρα, είτε την Χρύσα θα μπορέσει να τις νικήσει.

Η Χρύσα έχει την εμπειρία τεσσάρων νικών. Βέβαια, κόντρα στην Άιρα θα είναι μεγάλο ντέρμπι. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει όμως, το γεγονός πως η Σταυρούλα θα διαλέξει στόχο που να βολεύει τη Χρύσα.

Γι’ αυτό και το φαβορί να αποχωρήσει είναι η Άιρα Αντομαϊτίτε…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

MEGA POLL

Ποια παίκτρια θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα