Survivor spoiler διαρροή 3/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση το αγώνισμα επάθλου! Τα… ΓΝΩΣΤΑ!

21:08 3/1/2021 - Πηγή: Sportime
Survivor spoiler διαρροή 3/1: Live σχολιασμός για το . Διάσημοι ή Μαχητές; Εδώ πόντο πόντο!Survivor spoiler διαρροή 3/1

Πολύ θα ήθελα να δούμε ένα αγώνισμα σαν αυτό της Τετάρτης. Με ανατροπές, με ίντριγκα, μα άγχος, με σασπένς και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι το τέλος. Ο καθένας θέλει πολλά, το θέμα είναι τι παίρνει στο τέλος και τι μπορεί να πάρει.

Θα μου πείτε,

φιλενάδα κι εγώ θέλω, αλλά… Ε έτσι είναι. Διότι κακά τα ψέματα, οι Διάσημοι έτσι πως είναι θα χρειαστούν μεταγραφή όλη την ομάδα στίβου για να κερδίσουν. Του αγωνίσματος δηλαδή με τους περισσότερους Έλληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Θα μου πείτε πάλι, και δίκιο θα έχετε, Ολυμπιάδα είναι το Survivor; Ο Τριαντάφυλλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με όσα είδαμε δεν θα του επιτρεπόταν η είσοδος ούτε ως… θεατής. Από σεβασμό στους αθλητές για εκείνα την κατεβασιά στην Τσουλήθρα.

Απίστευτη… Είχε ρίξει το τουίτερ.

Λοιπόν το spoiler σας το έχω δώσει από νωρίς. Θα αργήσει το αγώνισμα, αλλά ας είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δρόμο μέχρι να ρίξει το πρώτο σφύριγμα ο Γιώργος Λιανός.

Follow Sportime

Το άρθρο Survivor spoiler διαρροή 3/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση το αγώνισμα επάθλου! Τα… ΓΝΩΣΤΑ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα