Survivor spoiler προτεινόμενοι 15/2: Αυτοί είναι τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler προτεινόμενοι 15/2: Με βάση τη λογική και όσα ξέρουμε, σας λέμε με επιφύλαξη τι έχει να συμβεί στο συμβούλιο του νησιού.Survivor spoiler προτεινόμενοι 15/2

Survivor spoiler προτεινόμενοι 15/2: Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, εκτός από το αγώνισμα ασυλίας έχουμε και συμβούλιο του νησιού. Είναι πάρα με πάρα πολύ δύσκολο να βγάλουμε άκρη.

Ωστόσο, ας μεταφέρουμε όλα όσα γνωρίζουμε.

Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν. Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αυτό που γνωρίζαμε εδώ και αρκετές μέρες είναι πως μία από τις επόμενες ασυλίες την κερδίζουν οι μπλε. Αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι πως κερδίζουν αυτή που θα δούμε απόψε.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε είναι η αυριανή. Αλλά πάμε με βάση το σήμερα. Αυτό σημαίνει πως η κόκκινη ομάδα θα πάει στο συμβούλιο του νησιού και θα πρέπει να βγάλει προτεινόμενους προς αποχώρηση. Πιθανότατα αυτό να συμβεί στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Προχωράμε με όσα ξέρουμε. Από την κόκκινη ομάδα λοιπόν θα προκύψουν δύο υποψήφιοι. Ασφαλώς η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Δεν είναι ακόμα βέβαια με ποιο τρόπο θα βγουν αυτά τα δύο ονόματα. Λογικά θα ψηφίσουν Ανθή οι παίκτες στην ψηφοφορία και αργότερα ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα δώσει το όνομα του Περικλή…

Τα λέμε όλα, μα όλα, με επιφύλαξη. Αρκετή μάλιστα.Από τις λίγες φορές που κρατάμε πισινές. Διότι οφείλουμε ν το κάνουμε. Σε διαφορετική περίπτωση, μας ξέρετε. Τα λέμε μπαμ. Όλα…
Ένας κακός χαμός θα γίνει. Αλλά θα έχει πλάκα να το κάνουμε πάλι. Θα έχει πλάκα. Αν βγουν όλα σήμερα, θα γίνει ένας χαμός. Θα γράψουμε ιστορία. Αν όχι, θα έχετε τα δίκια σας. ΑΛλά εδώ θα είμαστε.

Μείνετε συντονισμένοι, θα ενημερώσουμε άμεσα για τα οριστικά…

Μέχρι να βγουν αυτά, ας παρακολουθήσουμε τα όσα βγήκαν από το κανάλι του Φαλήρου…

Το άρθρο Survivor spoiler προτεινόμενοι 15/2: Αυτοί είναι τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα