Transfermarkt: Αυτή είναι η ενδεκάδα του μέλλοντος – «Ζαλίζουν» ήδη τα νούμερα!

15:12 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Μία τρομερή ενδεκάδα δημιούργησε το Transfermarkt που μας παρουσίασε τους 11 ακριβότερους παίκτες στη θέση τους σε ηλικία κάτω των 21.

Μιλάμε για τα μεγαλύτερα αστέρια του μέλλοντος, που κάποιοι ήδη έχουν… βγει και σε κορυφαίες μάλιστα ομάδες, ενώ και οι υπόλοιποι έρχονται… τρέχοντας.

Αρχικά κάτω από τα δοκάρια έχουμε τον φοβερός Τζέιμς Τράφορντ της Μπέρνλι, που έχει πάρει φανέλα βασικού και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Premier League.

Μπροστά του και συγκεκριμένα

στα δεξιά, έχουμε τον Ρίκο Λουίς της Μάντσεστερ Σίτι, που έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στο κέντρο της άμυνας έχουμε τον Κολγουίλ και τον Σαλβίνι από Τσέλσι και Αταλάντα, που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στις ομάδες τους, ενώ στα αριστερά ο Μέντες της Παρί Σεν Ζερμέν, έρχεται με φόρα.

Transfermarkt: Αδιανόητα ταλέντα στην επίθεση!

Από εδώ και πέρα, πάμε στο… καλό κομμάτι, αφού έχουμε στο κέντρο τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα, τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ που είναι ο ακριβότερος παίκτης στον κόσμο και τον Φλοριάν Βιρτς, που είναι βασικό γρανάζι της ομαδάρας που έχει δημιουργήσει ο Τσάμπι Αλόνσο.

Στην επίθεση τώρα, στα αριστερά έχουμε τον Μουσιάλα που ξεχωρίζει στη μέτρια Μπάγερν Μονάχου, ενώ δεξιά κάνει πάταγο ο Τσάβι Σίμονς, που εντυπωσιάζει στη Λειψία.

Τέλος στο κέντρο της επίθεσης, έχουμε τον Χόλουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να στηριχθούν στο μέλλον οι «Κόκκινοι Διάβολοι».

Aναλυτικά τα ποσά που… ζαλίζουν!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα