Αχιλλέας Μπέος: Βραβεύεται ως ο καλύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα!

Τον Δήμαρχο Βόλου πρόκειται να βραβεύσει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, στο πλαίσιο της Γιορτής Μανιταριού Τρούφας στην Αργαλαστή, το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου.

Ο Αχιλλέας Μπέος πρόκειται να τιμηθεί ως «ο καλύτερος δήμαρχος της Ελλάδας», ενώ η εκδήλωση θα έχει επάνω της στραμμένα όλα τα φώτα τη δημοσιότητας λόγω των υψηλών καλεσμένων.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Στέργιος Παπαϊωάννου, τόνισε ότι:

«Ο κ. Μπέος έχει κάνει ένα αξιόλογο έργο στον Βόλο, μας στήριξε

σε δύσκολες εποχές, πριν ασχοληθεί με την πολιτική και εμείς θα του το ανταποδώσουμε βραβεύοντάς τον, ως τον καλύτερο δήμαρχο στην Ελλάδα».

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος (Βόλος, 1959) είναι Έλληνας επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου που έχει διατελέσει κατά καιρούς πρόεδρος σε διάφορες ομάδες και ο εν ενεργεία δήμαρχος Βόλου από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Γεννήθηκε το 1959 στον Βόλο, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, στην οποία εγκαταστάθηκε η οικογένειά του όταν ο ίδιος ήταν παιδί. Ο πατέρας του ήταν μαραγκός και μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού.

Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι απεχθάνεται τους Έλληνες πολιτικούς, με εξαίρεση τον Ανδρέα Παπανδρέου, του οποίου υπήρξε θαυμαστής και ψηφοφόρος, αν και μετά το θάνατό του σταμάτησε να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Και θα πάω στα λόγια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί άλλο το ΠΑΣΟΚ του τότε που όλοι το στηρίξαμε και το ψηφίσαμε, μέσα σ’ αυτούς και εγώ βέβαια, και άλλο το ΠΑΣΟΚ του τώρα. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες είχε πει τότε. Που να είναι ήξερε πως θα απευθυνόταν στο κόμμα που ίδρυσε αυτός; Μεγάλες κουβέντες».

O Αχιλλέας Μπέος τελικά εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ. Αρχικά εργάστηκε ως σωματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1996 συνεχίζοντας τις ίδιες επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεργαζόμενος με σημαντικούς τραγουδιστές του λαϊκού ρεπερτορίου.

Παράλληλα διοργάνωνε συναυλίες Ελλήνων τραγουδιστών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Είναι νυμφευμένος και έχει πέντε παιδιά.



Το άρθρο Αχιλλέας Μπέος: Βραβεύεται ως ο καλύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα