ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, παίζουμε»

19:43 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η κουβέντα που άνοιξε ο Ματέι Γιούγκ με τους γηπεδούχους για τη φάση που ζήτησαν πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία.

Πάνω στον Ματέι Γιουγκ έπεσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την πτώση του Λιβάι Γκαρσία στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 51ο λεπτό, ζητώντας από τον Σλοβένο ρέφερι να πάει να δει τη φάση και να καταλογίσει πέναλτι.

«Έχεις κάνει λάθος,

είναι πέναλτι, πήγαινε στο μόνιτορ να το δεις», του έλεγαν οι «κιτρινόμαυροι», αλλά ο Σλοβένος διαιτητής δεν άφησε πολλά περιθώρια για διάλογο και αμφισβήτηση της αρχικής του απόφασης. «Η φάση τσεκαρίστηκε από τον VAR και ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει παράβαση. Παίζουμε». Η αλήθεια είναι οτι η φάση τσεκαρίστηκε σε… δευτερόλεπτα από τον συμπατριώτη του VAR. Kαι παράβαση δεν υπάρχει, αφού ο Γκαρσία είναι εκείνος που βρίσκει το πόδι του αμυνόμενου και πέφτει και όχι το αντίθετο.

Διαμαρτυρίες και από πλευράς Ολυμπιακού για ένα μαρκάρισμα στον Φορτούνη, αλλά και πάλι ο ρέφερι δεν το κουβέντιασε.

Εξαιρετικός ήταν o ρέφερι. Πολύ καλό τον βρήκε και ο παρατηρητής Μπριάκος. Για ένα πλεονέκτημα που δεν έπρεπε να αφήσει, του είπε μόνο στα αποδυτήρια.

Τα περί χαμηλής βαθμολογίας που κυκλοφόρησαν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Μπριάκος τον βαθμολόγησε με 8.4, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα